Događanja

30.
ožujka
Predavanja gostujućih profesora u okviru programa Erasmus
13:15-23:45,
Predavaonica 03 (Kraš)

Suradnja s NR Kinom


Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA BOTANICA CROATICA


Obnova infrastrukture


WEBSHOP


STUDOMAT

 


Izdvajamo

...
Izdvajamo Biologija

Na natjecanju INVENTO Summit djelatnici Biološkog odsjeka osvojili treće mjesto

  U Zagrebu je 24. 3. 2023 održan INVENTO Summit The Power of Giving Back na kojem su sudjelovali djelatnici Biološkog odsjeka asistent Matej Vucić te prof.dr.sc. Ana Galov.


 

Danas je promovirana trinaesta generacija hrvatsko-francuskog studija Bioindustrijske tehnike! 🥳

Suradnja Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Orléansu na diplomskom studiju iz područja bioindustrije temelji se na Sporazumu o suradnji koji su čelnici dviju institucija potpisali u studenom 2007. godine. 

Trinaestoj generaciji studenata diplomskoga studija Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Orléansu iz područja bioindustrije diplome je uručio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić.

Uz prorektore Sveučilišta u Zagrebu, svečanosti su nazočili dekan Prirodoslovno-matematičkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Mirko Planinić, prodekanica za razvoj i kadrove Prehrambeno-biotehnološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Jasna Novak, koordinator studija na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu prof. dr. sc. Vladimir Mrša, koordinatorica studija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu prof. dr. sc. Višnja Besendorfer i izv. prof. dr. sc. Igor Stuparević s PBF-a.

Više info: https://bre.is/SX9Kf58t

Čestitamo!

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti