O djelatniku

Ivana Mikulandra, mag. chem.

Zvanje: asistent - doktorand
Lokacija: 123
Telefon:+385 1 4606 193
Telefon kućni:6193
E-mail: E-mail
Zavod/služba: Zavod za analitičku kemiju

Nastava

preddiplomski

diplomski

Životopis

Diplomirala je 2018. godine na Kemijskom odsjeku Prirodoslovnog-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s temom „Praćenje utjecaja koncentracije i magnetnog polja na agregaciju asfaltena pomoću spektroskopije NMR“. Od 2019. godine zaposlena je kao asistent-doktorand u Zavodu za analitičku kemiju Kemijskog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U akademskoj godini 2019./2020. upisala je poslijediplomski studij na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, smjer Analitička kemija.

Bavi se sintezom novih derivata makrolida i strukturnom karakterizacijom spojeva, te proučavanjem interakcija između liganda i bioloških receptora primjenom spektroskopije NMR.

Sudjeluje u izvođenju nastave na preddiplomskom i diplomskom studiju Kemije. Koautorica je tri znanstvena rada i sudjelovala je na domaćim i međunarodnim znanstvenim skupovima.

Neposredna je voditeljica dva diplomska rada.

Član je Hrvatskog kemijskog društva.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.