O djelatniku

Sanja Škulj, dr. sc.

Zvanje: poslijedoktorand
Lokacija: 224
Telefon kućni:014606 151
E-mail: E-mail
Zavod/služba: Zavod za fizikalnu kemiju
Godina diplomiranja:2014.
Godina doktoriranja:2020.
Na zavodu od:2020.

Nastava

diplomski

Životopis

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu završava 2014. godine, a po završetku studija počinje raditi na Institutu Ruđer Bošković na Zavodu za fizičku kemiju u Laboratoriju za kemijsku kinetiku i atmosfersku kemiju. Od listopada 2016. zaposlena je kao doktorand Hrvatske zaklade za znanost na Zavodu za organsku kemiju i biokemiju u Laboratoriju za modelne biološke sustave pod vodstvom dr. sc. Maria Vazdara na uspostavnom istraživačkom projektu „Molekularni aspekti oksidativnih procesa u stanicama“. Također te iste godine započinje poslijediplomski studij Fizikalne kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu na kojemu je doktorirala 2020 godine. Od prosinca iste godine počinje raditi kao poslijedoktorand na Zavodu za fizikalnu kemiju na Prirodoslovno-metematičkom fakultetu na projektu MARILIA - MARA-BASED INDUSTRIAL LOW-COST IDENTIFICATION ASSAYS.

Početkom četvrte godine doktorskog studija provela je mjesec dana u grupi Dr. Lubomíra Rulíšeka na Institutu za organsku kemiju i biokemiju u Pragu prilikom čega je dobila financijsku potporu Instituta Ruđer Bošković za provođenje kratkoročnih studijskih boravaka. Iste godine provodi 2 tjedna u grupi Prof. Fahmija Hime na Sveučilištu u Stockholmu što je financirano HPC Europa3 stipendijom. U sklopu navedene stipendije u trajanju od 2 mjeseca napravila je kratki istraživački projekt pod nazivom „Model reactions at the water/phospholipid interface“. Do sada je sudjelovala na 4 međunarodne škole te na 9 međunarodnih znanstvenih konferencija i radionica na kojima je prisustvovala s posterskim priopćenjima ili usmenom prezentacijom. Za 5 od svih navedenih škola/radionica/konferencija dobila je djelomičnu ili potpunu stipendiju.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Prikaži radove
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Profesionalni interesi i članstva

HKD

Izabrani projekti

MARILIA – MARA-BASED INDUSTRIAL LOW-COST IDENTIFICATION ASSAYS