Obavijesti

Prvi ciklus nastave iz predmeta Znanstveni rad: Radionica iz pretraživanja baza znanstvenih časopisa, osnova bibliometrije i scientometrije u petak, 15.12.2023. od 15 sati u prostorima Geografskog odsjeka, predavaonica 5, u sklopu kampusa Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242 i putem videokonferencije (ZOOM platforma: https://zoom.us/j/92537463682 Meeting ID: 925 3746 3682) 

Autor: Ivan Martinić

Na temelju Pravilnika o doktorskim studijima na Sveučilištu u Zagrebu i Pravilnika o doktorskim studijima na PMF-u objavljujemo, u dogovoru s pristupnikom, da će se u petak, 1. prosinca 2023. u 12:00 sati na Geografskom odsjeku PMF-a održati javna obrana teme doktorskog rada pod naslovom: „Depopulacija Hrvata Bosne i Hercegovine kao strateški izazov za Republiku Hrvatsku: aktualno stanje i perspektive''.

Autor: Ivan Martinić

Uvodno predavanje za doktorande prve godine Doktorskog studija geografije održat će se u petak, 8. prosinca u 16:00 sati  na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (ulaz iz Domobranske ulice) u predavaonici 2.

Sudjelovanje na Uvodnom predavanju je obavezno, a ukoliko nije moguće sudjelvoati uživo, bit će omogućen i pristup putem ZOOM-a (za što je potrebno ranije se registrirati).

Autor: Ivan Martinić

Nakon božićnih blagdana, stiže nam Mutimir!

Ove godine nastavljamo godišnju tradiciju susreta u Stubičkim Toplicama 27. i 28. 12. 2023. 

 

Autor: Ivan Martinić

Prirodoslovno-matematički fakultet je prihvatio preporuku Sveučilišta u Zagrebu o mogućnosti produžetka roka za završetak doktorskog studija za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 pri čemu se početkom epidemije smatra ožujak 2020. godine.

Autor: Ivana Erdelez

Prijavnice za polaganje ispita na poslijediplomskom doktorskom studiju ovjeravaju se PRIJE ISPITA u Uredu za poslijediplomski studij, Marulićev trg 19/II, Zagreb.

Autor: Ivana Erdelez

Sukladno zaključku Vijeća PDS-a od 16. lipnja 2016., prilikom pokretanja postupka prijave teme doktorskog rada (Dr.Sc.-01) kandidati prilažu i zamolbu za održavanje Seminara I (za doktorski studij Geografije) odnosno Javne obrane teme doktorskog rada (za Doktorski studij geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž) koju će supotpisati i predloženi mentor/i te time dati svoju suglasnost. 

Autor: Ivana Erdelez