PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:

 


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2021./22. nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

Održavanje SEMINARA III (Javna obrana teme doktorske disertacije) za pristupnicu ZVONKU GVERIĆ

Ovim najavljujemo da će studentica poslijediplomskog sveučilišnog doktorskog studija Geologije Zvonka Gverić  održati Seminar III pod naslovom:   PROMJENE U ZAJEDNICI MINERALA GLINA U UVJETIMA UMJERENE KLIME NA PRIMJERU MIOCENSKIH I PLIOKVARTARNIH SEDIMENATA TE PRIPADAJUĆIH TALA NA PODRUČJU MEDVEDNIČKOG PRIGORJA, SZ HRVATSKA   Dana 8. srpnja 2022. (petak) u 11,00 sati, u predavaonici MPZ1 na Mineraloško-petrografskom zavodu, Horvatovac 95, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.   Članovi povjerenstva:   Prof. dr. sc. Darko Tibljaš, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu Dr.sc. Anita Grizelj, viša znanstvena suradnica, Hrvatski geološki institut Zagreb Prof. dr. sc. Goran Durn, akademik, Rudarko-geološko-naftni fakultet Sveučilišta u Zagrebu  


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Pozivaju se studenti da sudjeluju u online Tjednu matchmakinga sa STEM tvrtkama koje nude plaćenu stručnu praksu za studente diplomskih studija!

Od 31.05. do 03.06. imat ćete priliku upoznati predstavnike regionalnih tvrtki iz sektora rudarstva, geologije, geološkog inženjerstva, kemijskog inženjerstva, građevine, strojarstva i sl., postaviti im pitanja i pozvati ih na 1:1 sastanak. Tjedan matchmakinga održava se u sklopu projekta RIS Internship koji osigurava plaćene stručne prakse u trajanju 1 do 3 mjeseca diljem Europe, a poziv za studente-potencijalne stažiste otvara se 1. lipnja. Dotad, imate priliku pregledati ponudu dosad prijavljenih kompanija i smisliti pitanja koja im želite postaviti.

Tjedan matchmakinga održava se putem online platforme, a detalje i upute dobit ćete nakon prijave putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRhpt1KCBEz4vIHsxCS8FGXnS2MnWo4n4imxiiQ5RvwAXt8w/viewform

Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen, stoga Vas molimo da požurite s prijavom, a sudjelovanje je potpuno besplatno i fleksibilno.

Svakako Vas pozivamo da pratite web stranicu i prijavite se na Poziv za studente u lipnju.

Za dodatna pitanja slobodno se obratite na info@ris-internship.eu.

Autor: Karmen Fio Firi
Popis obavijesti

Broj posjeta:
283884