Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

NOVO - Prvi kolokviji u zimskom semestru akad. god. 2021./22.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije 1. kolokviji u zimskom semestru održati će se uz primjenu mjere fizičke distance. Iz tog razloga raspored pisanja kolokvija je izmijenjen i kolokviji će se održati od 22. studenog do 3. prosinca 2021. svaki radni dan. Novi raspored pisanja kolokvija nalazi se ovdje. Molimo studente koji će pristupiti kolokvijima da svakako prije dolaska na fakultet provjere na web-stranicama kolegija raspored pisanja po dvoranama. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti neki identifikacijski dokument (primjerice, osobnu iskaznicu ili iksicu). Svaki student treba doći barem 15 minuta prije termina pisanja. Na ulazu u fakultet studenti će morati dezinficirati ruke i izmjeriti temperaturu. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti zaštitnu masku za lice koju su dužni nositi prilikom boravka u zgradi fakulteta. Mole se studenti da prilikom ulaska, izlaska te kretanja zgradom fakulteta vode brigu o održavanju fizičke distance. Nakon ulaska u dvoranu svakog studenta će dežurni asistent ili nastavnik uputiti na mjesto gdje će sjesti, pazeći pritom na održavanje fizičke distance.

Izdvojeno Matematika

UPIŠI MATEMATIKU


Ćakula s CROZ-ovim HR-ušama -...

Prijave na ovogodišnji CROZ-ov Ljetni akcelerator, naš program studentskih praksi, pristižu punom parom. Za one koji još uvijek razmišljaju trebaju li ili ne trebaju 5. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike u 8. razredu staviti u životopis kako bi se prijavili na praksu, naše HR-uše uskaču u pomoć.

U četvrtak 13. svibnja u 17 sati na platformi Zoom održat će se treća po redu Ćakula s CROZ-ovcima – niz opuštenih online druženja sa studentima i zaposlenicima CROZ-a. Ovaj put podružiti se možeš s CROZ-ovim HR-ušama (Mura i Herca) i iz udobnosti svog doma:

  • otkriti tips&tricks o prijavi za studentsku praksu/posao
  • čuti pikanterije o selekcijskom postupku
  • riješiti sve nedoumice o tome kako napisati životopis i motivacijsko pismo ili se pripremiti za intervju
  • saznati sve o Ljetnom akceleratoru, studentskom poslu i životu u CROZ-u.


Prijaviti se možeš na linku: https://croz.typeform.com/to/RXmV19Ev do 13. svibnja u 10 sati pa pripremite svoja pitanja, prijavite se, dođite na Ćakulu, provedite sat vremena u ugodnom društvu CROZ-ovih HR-uša, a usput saznajte i korisne stvari. Win-win!

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

29.
studenoga
11:15-13:15,
Zoom aplikacija
30.
studenoga
16:15-18:15,
Predavaonica A002, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
01.
prosinca
18:00-20:00,
Matematički odsjek, Zagreb, Bijenička 30, dvorana A001 / Zoom aplikacija
02.
prosinca
15:15-17:15,
Fizički odsjek PMF-a, Bijenička cesta 32, predavaonica F08 / Zoom aplikacija
02.
prosinca

Broj posjeta:
781273