Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Uvođenje COVID potvrde za studente

Poštovani i dragi studenti,  ovim putem vas obavještavamo da će za ulazak u prostore PMF-a EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući dokaz o testiranju, cijepljenju ili preboljenju (sve vezano uz bolest COVID-19) od 3. siječnja 2022. biti potreban i studentima. S obzirom na okolnosti epidemije bolesti COVID-19 koja, nažalost, ne jenjava, Fakultetsko vijeće PMF-a s 54 glasa za, 3 glasa protiv i 3 suzdržana, na temelju Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova Stožera civilne zaštite RH (NN 121/21), a u skladu s preporukom Sveučilišta u Zagrebu, na sjednici održanoj 25. studenoga 2021., odlučilo je da će od 3. siječnja 2022. za ulazak u prostore PMF-a i studentima PMF-a biti potrebna EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući dokaz o testiranju, cijepljenju ili preboljenju kako su određeni Odlukom Stožera (dakako, ako Odluka Stožera i dalje bude na snazi u odnosu na radnike i druge osobe koje ulaze u prostor PMF-a). Cilj je povećati sigurnost svih nas koji se nalazimo u prostorima PMF-a kako bismo nesmetano mogli nastaviti s održavanjem kontaktne nastave. Planiramo organizirati Zoom sastanak sa studentima na ovu temu. Više detalja objavit ćemo u narednim danima. Prof. dr. sc. Mirko Planinić, dekan PMF-a   Odluka o uvođenju COVID potvrde


UPIŠI MATEMATIKU


Pozicija front-end developera i UI dizajnera spoj je mnogih vještina i znanja, a ako želiš detaljnije ispitati što se iza nje skriva – tu je Ćakula s CROZ-ovim FE developerima Ucom i Tomićem u četvrtak 27. svibnja u 16.00 sati na platformi Zoom.

Prijave na ovogodišnji CROZ-ov Ljetni akcelerator, naš program ljetnih studentskih praksi, traju do 31. svibnja. No, iako se završetak prijava bliži, to ne znači da ne stigneš odabrati poziciju koja te zanima i prijaviti se. Ako te zanima razvoj front enda aplikacija, a uz to imaš osjećaj za to intuitivan dizajn korisničkog sučelja, pozicija front-end developera i UI dizajnera na našem Ljetnom akceleratoru prava je praksa za tebe.

Da je tomu tako uvjerit će te Uco i Tomić, CROZ-ovi frontendaši na Ćakuli s CROZ-ovim front-end developerima koja će se održati 27. svibnja u 16 sati na platformi Zoom. Ćakula s front-end developerima četvrta je po redu Ćakula s CROZ-ovcima, čiji je cilj pružiti studentima priliku da upoznaju ne samo CROZ i naše zaposlenike i studente, već da saznaju sve što ih zanima o modernim tehnologijama, industrijskim standardima, dobrim tehnološkim praksama i svemu što ih zanima o karijeri u IT-u iz prve ruke.

 

Više informacija možete pronaći na CROZ-ovom blogu.

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

30.
studenoga
16:15-18:15,
Predavaonica A002, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
01.
prosinca
18:00-20:00,
Matematički odsjek, Zagreb, Bijenička 30, dvorana A001 / Zoom aplikacija
02.
prosinca
15:15-17:15,
Fizički odsjek PMF-a, Bijenička cesta 32, predavaonica F08 / Zoom aplikacija
02.
prosinca
15.
prosinca
17:30-19:30,
Zoom aplikacija / Youtube prijenos

Broj posjeta:
784543