Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

NOVO - Prvi kolokviji u zimskom semestru akad. god. 2021./22.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije 1. kolokviji u zimskom semestru održati će se uz primjenu mjere fizičke distance. Iz tog razloga raspored pisanja kolokvija je izmijenjen i kolokviji će se održati od 22. studenog do 3. prosinca 2021. svaki radni dan. Novi raspored pisanja kolokvija nalazi se ovdje. Molimo studente koji će pristupiti kolokvijima da svakako prije dolaska na fakultet provjere na web-stranicama kolegija raspored pisanja po dvoranama. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti neki identifikacijski dokument (primjerice, osobnu iskaznicu ili iksicu). Svaki student treba doći barem 15 minuta prije termina pisanja. Na ulazu u fakultet studenti će morati dezinficirati ruke i izmjeriti temperaturu. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti zaštitnu masku za lice koju su dužni nositi prilikom boravka u zgradi fakulteta. Mole se studenti da prilikom ulaska, izlaska te kretanja zgradom fakulteta vode brigu o održavanju fizičke distance. Nakon ulaska u dvoranu svakog studenta će dežurni asistent ili nastavnik uputiti na mjesto gdje će sjesti, pazeći pritom na održavanje fizičke distance.

Izdvojeno Matematika

UPIŠI MATEMATIKU


Obavještavamo Vas da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja u svrhu provedbe dodjele državnih STEM stipendija u akademskoj godini 2021./2022. svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti na adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr uputilo obavijest s uputama za provjeru podataka.

 

Provjera podataka traje od ponedjeljka, 25. listopada 2021. godine, do utorka, 2. studenog 2021. godine, do 12:00 sati.

 

Pozivaju se studenti, bez obzira jesu li primili obavijest MZO-a e-mailom ili ne, da provjere ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na sljedećoj poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

 

Ukoliko primijetite da podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS bodova i prosjek ocjena, obratite se Uredu za studente. Ukoliko podaci o rezultatima državne mature nisu ispravni, obratite se Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr.

 

Studenti koji nisu primili e-mail MZO-a s uputama za provjeru podataka jednako konkuriraju za STEM stipendiju.

 

Detaljne informacije o državnim STEM stipendijama možete naći na mrežnim stranicama projekta http://stem.mzo.hr i na Facebook stranici Državne STEM stipendije.

Autor: Marina Borčić
Popis obavijesti

Događanja

29.
studenoga
11:15-13:15,
Zoom aplikacija
30.
studenoga
16:15-18:15,
Predavaonica A002, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
01.
prosinca
18:00-20:00,
Matematički odsjek, Zagreb, Bijenička 30, dvorana A001 / Zoom aplikacija
02.
prosinca
15:15-17:15,
Fizički odsjek PMF-a, Bijenička cesta 32, predavaonica F08 / Zoom aplikacija
02.
prosinca

Broj posjeta:
781266