Anketa

Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!

Repozitorij

Repozitorij je prazan

Metodička praksa iz fizike 1

Šifra: 61787
ECTS: 3.0
Nositelji: doc. dr. sc.
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Auditorne vježbe 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
CILJ KOLEGIJA: Razvoj i evaluacija kompetencija budućih nastavnika fizike za provođenje interaktivnih oblika nastave fizike.

NASTAVNI SADRŽAJI:
Studenti u manjim grupama hospitiraju barem 15 sati kod odabranih mentora - praktičara u osnovnim školama te 15 sati u gimnazijama i/ili tehničkim srednjim školama. Potom se pripremaju za samostalno izvođenje nastave, te izvode dva probna sata u razredu. Ako su nakon toga, po mišljenju mentora - praktičara, spremni za javni sat, pristupaju izvođenju javnog sata, kojem prisustvuje i metodičar s fakulteta, te ostali studenti. O održanim javnim satovima nastavnik metodičar i mentor - praktičar raspravljaju sa svim studentima.
Literatura:
Preduvjeti za:
Upis predmeta :
Položen : Didaktika 2 - Poučavanje i nastava
Položen : Praktikum iz eksperimentalne nastave fizike 1
9. semestar
Obavezni predmet - Redovni Studij - Matematika i fizika; smjer: nastavnički
Termini konzultacija:

SADRŽAJ

Link na stranicu kolegija: 


Obavijesti