Časopis Geofizika

 

 

 

 

 

 

 

 


Broj posjeta:
381342

 


Obavijesti

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade...

Na temelju čl. 13. Statuta i odredbi čl. 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2022./2023. Rok za prijavu/predaju rada je 28. travnja 2023. u 16 h. Sve informacije pročitajete na niže navedenim poveznicama!

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2022./2023.

Kriteriji PMF-a za vrednovanje radova za Rektorovu nagradu za ak. god. 2022./2023.

Upute za postupanje u vezi predlaganja radova za Rektorovu nagradu za ak. god. 2022./2023.

Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade

Autor: Iva Dasović

U akademskoj godini 2022./2023. sklopljena je polica osiguranja od posljedica nesretnog slučaja s osiguravajućom kućom UNIQA osiguranje d.d., za sve studente preddiplomskog i diplomskog studija PMF-a. Molimo studente da se u slučaju nezgode obrate studentskoj referadi na Odsjeku.

Autor: Iva Dasović

Prva pošiljka nove opreme u okviru projekta CROSSNET (u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti) kojom će hrvatski seizmolozi moći pratiti seizmičku aktivnost stigla je u Seizmološku službu pri Geofizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) u Zagrebu. Stiglo je 100 akcelerografa, 120 digitalizatora, 20 seizmografa, 220 GPS antena i 100 zaštitnih kutija, koje su u Seizmološkoj službi uz voditelja projekta Tomislava Fiketa dočekali Državna tajnica u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Sanja Bošnjak i Ravnatelj Uprave za znanost i tehnologiju u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Hrvoje Meštrić. 

Više na stranicama Seizmološke službe pri Geofizičkom odsjeku PMF-a: poveznica

 

Autor: Webmaster GFO

POVEZNICE