Časopis Geofizika

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

Strukovne udruge


Broj posjeta:
562889

 

 


Obavijesti

Terenska nastava 2024

 

Studenti studija geofizike na Geofizičkom odsjeku PMF-a proveli su utorak 4. lipnja 2024. na cjelodnevnoj terenskoj nastavi u Petrinji i Lonjskom polju. Pridružili su im se i učenici zagrebačke V. gimnazije, zajedno s njihovom profesoricom na fakultativnom predmetu Meteorologija.

Autor: Iva Dasović

Poštovane kolegice i kolege, 

Ukoliko ste položili sve ispite prijediplomskog studija, obavezni ste doći u Ured za studente te predati zamolbu za završetak studija kako bi Vam se isti službeno proveo kroz sustav i izradila potvrda o završetku studija. 

Bez službenog završetka studija, oni koji planiraju nastaviti školovanje na diplomskom studiju - neće moći predati prijavu za razredbeni postupak za upis na diplomski studij.

S poštovanjem, 

Ured za studente

Autor: Arijana Balaško
Provođenje upisa u prvu godinu...

Upisi u sveučilišne integrirane prijediplomske i diplomske studije Fizičkog odsjeka te sveučilišni prijediplomski studij Geofizičkog odsjeka odvijat će se online u tri koraka putem poveznice https://upisi.pmf.hr. Za prijavu se može koristiti AAI@EduHr identitet ili adresa elektroničke pošte navedena u sustavu Postani student.

Važno: Za komunikaciju s kandidatima koristit će se adresa elektroničke pošte i broj telefona navedeni u sustavu Postani student, stoga je važno da kandidati u svom korisničkom profilu na www.postani-student.hr provjere i po potrebi promijene podatke za kontakt. Isto je potrebno učiniti i s podatcima o prebivalištu.

Autor: Arijana Balaško

Drage studentice i studenti,

U cilju poboljšanja kvalitete nastave te kako bismo omogućili studentima komunikaciju s Fakultetom otvoren je kanal za prijavu nepravilnosti u nastavi. Više o svemu može se pročitati na poveznici: 

https://www.pmf.unizg.hr/studenti/kanal_za_prijavu_nepravilnosti_u_nastavi

U Zagrebu, 02. travnja 2024.                        

Izv. prof. dr. sc. Maja telišman Prtenjak

 

Autor: Maja Telišman-Prtenjak
Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade...

Na temelju članka 16. Statuta i članka 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2023./2024.

Autor: Arijana Balaško

POVEZNICE