Novosti

...
Novosti Geografija

Elektronička komunikacija s osobljem Geografskog odsjeka

Poštovani studenti, prema odluci Vijeća Geografskog odsjeka, sva elektronička komunikacija studenata s nastavnim osobljem i ostalim djelatnicima Geografskog odsjeka, dopuštena je isključivo sa službenih e-mail adresa. Oblik službene e-mail adrese:ime.prezime@student.geog.pmf.hrime.prezime@stud.biol.pmf.hr (studenti ZOK) Na poruke prispjele s neprovjerljivih e-mail adresa registiranih kod online web servisa (gmail, yahoo, aol, inet i drugih) neće se odgovarati. Molimo studente da ukoliko nisu preuzeli svoje službene e-mail adrese, iste mogu preuzeti u uredu za studente, a ako im nije kreirana e-mail adresa, mogu se javiti sistem inženjeru (soba 208/3. kat).


Obavijesti

DRUGI KRUG NATJEČAJA za mobilnost nastavnoga i nenastavnoga osoblja te za dolazak nenastavnoga osoblja iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA131) - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja u akademskoj godini 2022./2023. u sklopu projekta broj 2022-1-HR01-KA131-HED-000060894

 

Autor: Ivana Erdelez
Usluga ZET prilagođenog prijevoza za...

Način obavljanja ove usluge reguliran je Pravilnikom o obavljanju prijevoza osoba s invaliditetom Zagrebačkog električnog tramvaja d.o.o.

Temeljem Pravilnika Zagrebačkog električnog tramvaja d.o.o. ( Pravilnik o obavljanju prijevoza osoba s invaliditetom)  prilagođeni prijevoz ZET-a može koristiti osoba s invaliditetom koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica i pratitelj uz preporuku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

Autor: Ivana Erdelez