Novosti

...
Novosti Geografija

Početak nastave u akademskoj godini 2021./2022.

Nastava će za studente preddiplomskog sveučilišnog studija Geografija; smjer: istraživački i integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Geografija i povijest (i Povijest i geografija); smjer nastavnički te za studente druge godine diplomskog sveučilišnog studija započeti 4. listopada 2021., a za studente prve godine diplomskih studija 11. listopada 2021. prema rasporedu koji će biti objavljen ovdje.


Obavijesti

Sastanak Odsjeka za povijest sa studentima prve godine preddiplomskog studija povijesti (jednopredmetni, dvopredmetni i integrirani studij POV-GEO/GEO-POV) održat će se u utorak, 5. listopada 2021. godine u 14.00 sati u Dvorani 7. Dolazak je obavezan.

Autor: Ivana Erdelez

Poštovani djelatnici,

postavio sam upute na web stranici Geografskog odsjeka, na lijevom izborniku: RAČUNALNA PODRŠKA -> UPUTE ZA RAD U MICROSOFT OFFICE 365 SUSTAVU - OUTLOOK - DJELATNICI - > Uputa za pristup Microsoft 365 Outlook Webmailu.docx , kako bi bile dostupne svima od svuda.

Autor: Mario Dakić
ZET prilagođeni prijevoz za osobe s...

Obavijest o mogućnosti korištenja usluge ZET prilagođenog prijevoza za osobe s invaliditetom u akademskoj godini 2021./2022.

Temeljem Pravilnika, prilagođeni prijevoz ZET-a može koristiti osoba s invaliditetom koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica i pratitelj uz preporuku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba. 

Autor: Ivana Erdelez
Odluka o radu radnika i kontinuiranom...
Autor: Ivana Erdelez
Obavijest korisnicima Središnje...
Autor: Ivana Erdelez