PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2023./24. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2023./2024.

Na temelju članka 16. Statuta i članka 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2023./2024. Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem obrasca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu. Rok za prijavu na Natječaj je petak 30. kolovoza 2024. do 16 sati na mrežnim stranicama Sveučilišta. Više informacija nalazi se u dokumentima na sljedećim poveznicama:


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


OSTALE OBAVIJESTI

Poziv na završni sastanak HRZZ...

Završni sastanak HRZZ projekta BREEMECO održat će se 24. travnja 2024. godine u predavaonici -008 Geološko-paleontološkog zavoda s početkom u 12 sati.

Više se informacija može pročitati u pozivu.

Autor: Frane Marković
Dan i noć na PMF-u

Dan i noć na PMF-u jedan je od najvećih događaja popularizacije znanosti u Hrvatskoj, a prema broju sudionika i najveća manifestacija koju organizira jedan Fakultet na području Republike Hrvatske.

Glavni cilj manifestacije Dan i noć na PMF-u je promicanje prirodoslovlja, matematike i računarstva (tzv. STEM područja) najširoj javnosti, posebice djeci predškolskog uzrasta te učenicima osnovnih i srednjih škola.

Više informacija može se naći na: poveznici.

Autor: Frane Marković
Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade...

Na temelju članka 16. Statuta i članka 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2023./2024.

Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem obrasca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Rok za prijavu na Natječaj je petak 30. kolovoza 2024. do 16 sati na mrežnim stranicama Sveučilišta.

Više informacija nalazi se u dokumentima na sljedećim poveznicama:

Autor: Frane Marković
CEEPUS mobilnost - produljeni rok za...

Produžen je rok za odlazne prijave u ljetnom semestru tekuće akademske godine za Mađarsku do 30. 4. 2024. Produženi rok odnosi se samo na kratke studentske mobilnosti (u trajanju od 1 do 3 mjeseca), kratke grupne mobilnosti (ljetne škole) te nastavničke mobilnosti.

Prijaviti se može za mobilnost unutar i izvan CEEPUS mreža, u freemover kategoriji.

Autor: Katarina Gobo

Odlukom Fakultetskog vijeća od travnja 2023. godine na snazi su izmijenjene naknade za troškove usluga iz djelatnosti PMF-a, te prethodni cjenici više nisu aktualni.

Autor: Karmen Fio Firi

Broj posjeta:
516045