Novosti

Lokacije i radno vrijeme ureda

Obzirom da za učionice i urede još uvijek nemamo suglasnost, ured za studente, ured odsjeka, pročelnika, ISVU koordinatora i sistem inženjera su privremeno smješteni na Matematičkom odsjeku, Bijenička cesta 30. U ovom prijelaznom razdoblju radno (uredovno) vrijeme ureda za studente i ostalih ureda će biti prema prethodnom dogovoru putem elektroničke pošte ili telefona. Molimo studente koji trebaju potvrde, da ih zatraže putem elektroničke pošte, a po potrebi preuzmu sljedeći radni dan u dogovoreno vrijeme na navedenoj lokaciji.

Autor: Ivana Erdelez
Obavijest o radu knjižnice

Središnja geografska knjižnica je radi preseljenja trenutno nedostupna korisnicima.

Molimo da se za sve informacije obratite na adrese elektroničke pošte kolegica Bajs (lbajs@geog.pmf.hr) i Damičević (bdamicev@geog.pmf.hr).

Autor: Ivana Erdelez
Obavijest o dostupnosti tijekom...

Fiksna telefonija na Geograskom odsjeku privremeno je izvan funkcije radi preseljenja na novu lokaciju te smo trenutno dostupni putem elektroničke pošte (e-mail).

 

Autor: Ivana Erdelez
Posjet udruge Mundus iz Nijmegena...

Studentska udruga Mundus iz Nizozemske posjetila je Geografski odsjek 4. svibnja 2022. Udruga okuplja 600 studenata Geografije, Planiranja i Okoliša sa Škole menadžmenta Nijmegen Sveučilišta Radboud, a njih više od 40 je svoje putovanje u Bratislavu, Budimpeštu i Zagreb ispunilo s predavanjima i stručnim ekskurzijama.

Autor: Ivana Erdelez
Izv. prof. dr. sc. Lukić imenovan...

Izv. prof. dr. sc. Aleksandar Lukić je, na temelju brojnih iskustava u radu hrvatske sekcije Europskog vijeća za sela i male gradove (Ecovast - web), imenovan članom Partnerskog vijeća Urbane aglomeracije Zagreb (UAZ). Partnersko vijeće imenovano je kao savjetodavno tijelo za izradu i praćenje provedbe strategije razvoja UAZ-a 2021.-2027.

Autor: Ivana Erdelez
Međunarodni simpozij...

Od 7. do 9. listopada 2022. godine u Pećinskom parku Grabovača u Perušiću će se održati Međunarodni simpozij "Georaznolikost i geobaština – stanje i perspektive" / International Symposium "Geodiversity and Geoheritage - State and Perspectives"

Autor: Ivana Erdelez
UPUTE ZA STUDENTE – Opravdanje...

1)      Pozitivan nalaz na virus SARS-CoV-2

U slučaju pozitivnog nalaza, student je dužan skeniranu liječničku potvrdu poslati u studentsku referadu na email adresu referada@geog.pmf.hr. Također, student je dužan svakom pojedinom profesoru, kod kojeg zbog bolesti ne dolazi na nastavu, odmah javiti da mu je dijagnosticiran COVID-19 (u prilog sken potvrde pozitivnog nalaza).

Autor: Ivana Erdelez
Obavijest korisnicima Središnje...
Autor: Ivana Erdelez
Elektronička komunikacija s osobljem...
Autor: Ivana Erdelez