Broj posjeta:
299232

Časopis Geofizika

 

 

 

 

 


Broj posjeta:
299232

 

 


Obavijesti

Informacije i rokovi upisa u preddiplomski studij Geofizike nalaze se na poveznici.

Općenita obavijest vezana uz upise nalazi se na sljedećoj poveznici:
 Upisi u integrirane preddiplomske i diplomske sveučilišne studije Fizičkog odsjeka i preddiplomski sveučilišni studij Geofizičkog odsjeka PMF-a - Ured za studente - Fizički odsjek (unizg.hr)

Autor: Webmaster GFO
Zvjezdana Bencetić Klaić:...

Centar za klimatološka istraživanja PMF-a Vas poziva na predavanje koje će održati prof. dr. sc. Zvjezdana Bencetić Klaić s Geofizičkog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu pod naslovom Stratificiranje Plitvičkih jezera.

Predavanje će se održati hibridno u utorak 28. lipnja 2022. u 14 h u predavaoni P2 na Geofizičkom odsjeku PMF-a (Horvatovac ul. 95, Zagreb) te putem platforme Zoom na poveznici:

https://zoom.us/j/93380581676?pwd=YWZNS3czdHoyYnJIdG5tWlE0Unp6dz09
Meeting ID: 933 8058 1676
Passcode: 805896

Autor: Iva Dasović
Norveški projekt PMF-u za bolje...

U Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova europske unije potpisan je ugovor vrijedan 2,1 milijuna eura za projekt koji će znanstvenicima PMF-a omogućiti geofizičko-seizmološka istraživanja potresom ugroženih područja u RH i razvoj programa predviđanja seizmičkog gibanja tla.

Novi projekt geofizičara i seizmologa s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) Sveučilišta u Zagrebu modernizirat će sustav procjene rizika od potresa u Hrvatskoj i doprinijeti unaprjeđenju planova pripravnosti za katastrofe te ublažavanju seizmičke opasnosti.

 

Autor: Iva Dasović

Poštovani i dragi studenti,

kao što vam je sigurno poznato, od utorka, 16. studenoga 2021., za radnike i većinu trećih osoba koje ulaze u prostore PMF-a obvezna je EU digitalna COVID potvrda ili druga odgovarajuća potvrda.

Za studente navedeno još uvijek nije obvezno (s obzirom na razvoj situacije, moguće je da će se kroz neko vrijeme to promijeniti).
Kako biste mogli ući u prostore PMF-a bez navedenih potvrda, molimo vas, da na ulazu u prostore PMF-a pokažete studentske iskaznice.

Epidemiološku situaciju pratimo iz dana u dan (nažalost, ne postaje bolja), cilj nam je i nadalje osigurati uvjete za kontaktnu nastavu, pa stoga još jednom podsjećamo na potrebu poštovanja svih obveznih epidemioloških mjera te potičemo na cijepljenje one koji to mogu i žele. 
Srdačno,

prof.dr.sc. Mirko Planinić
dekan PMF-a

Autor: Webmaster GFO

 

Autor: Iva Dasović

Dragi studenti,

u slučaju da ste oboljeli od COVID-19 molimo Vas da se javite:

  • COVID-19 koordinatoru Geofizičkog odsjeka, Damiru Ptičaru (e-adresa)
  • pomoćnici pročelnice za nastavu, izv. prof. dr. sc. Maji Telišman Prtenjak (e-adresa)
  • pročelnici Geofizičkog odsjeka, izv. prof. dr. sc. Snježani Markušić (e-adresa).

                                                                                                                                                                           Geofizički odsjek PMF-a

Autor: Ružica Topić

Dana 26. kolovoza 2021. primili smo obavijest Ministarstva znanosti i obrazovanja o obvezi izvođenja nastave u kontaktnom obliku u sljedećoj akademskoj godini. Iz tog razloga preporučamo svim zaposlenicima i studentima Fakulteta cijepljenje radi zaštite od zaraze virusom COVID-19. Čitav tekst obavijesti Ministarstva nalazi se ovdje.

Autor: Nikolina Milošević

S dugom tradicijom od  74 godine, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu vodeća je visokoškolska institucija u području prirodnih znanosti čija je obrazovna i istraživačka izvrsnost priznata, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj razini. Potres koji je 22. ožujka 2020. pogodio Zagreb i okolicu ostavio je, nažalost, posljedice i na svim zgradama u kojima djeluje PMF Sveučilišta u Zagrebu.

Više na stranici "ZA NAŠ PMF"

Autor: Webmaster GFO

POVEZNICE