PMF - Geološki odsjek

RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2023./24. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


Laboratorijske usluge i analize

Na Geološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta moguće je provesti velik broj laboratorijskih postupaka i analiza iz područja sedimentologije, mineralogije, petrologije, paleontologije i geokemije za zainteresirane pravne ili fizičke osobe.

Popis svih dostupnih usluga i analiza nalazi se u Repozitoriju ispod ovog teksta.

Ukoliko ste zainteresirani za neku od usluga s popisa, ljubazno molimo da nam uputite poruku elektroničke pošte naslovljenu na predstojnike Geološko-paleontološkog zavoda (djurdjica.pezelj@geol.pmf.hr) i Mineraloško-petrografskog zavoda (nenad.tomasic@geol.pmf.hr). Molimo da u svojoj poruci navedete šifru i naziv usluge odnosno analize za koju ste zainteresirani te broj uzoraka za koje biste željeti provesti odabrane postupke, kako bi Vas predstojnici na temelju toga mogli obavijestiti o cijeni i mogućnostima odnosno rokovima provedbe analiza.

Ukoliko postoje dodatna pitanja ili potreba za nekom od usluga koje nisu na popisu, molimo Vas da se također obratite na navedene adrese.

Zahvaljujemo Vam na interesu i veselimo se suradnji!

Geološki odsjek


Repozitorij