PMF - Geološki odsjek

Obavijesti

Upis će se odvijati od 18. listopada do 22. listopada u Uredu za poslijediplomski studij (uredovno vrijeme Ureda za studente je od 12 do 14:30 h). Na upis je potrebno doći osobno sa svim niže navedenim dokumentima. U slučaju nemogućnosti osobnog dolaska kontaktirati Ured za studente elektroničkom poštom.

Dokumenti potrebni za upis:

  1. Popunjen obrazac za upis na doktorski studij Geologija (obrazac se može preuzeti iz Repozitorija - Obrazac Upisni list DS Geologija )
  2. Popunjen prijavni list za doktorande upisane na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij akademska godina 2021./2022. (obrazac se može preuzeti  iz Repozitorija – Obrazac Prijavni list 21-22)
  3. Dvije fotografije 4x6 cm
  4. Pisana suglasnost potencijalnog mentora
  5. Suglasnost znanstvene ustanove u kojoj pristupnik namjerava izraditi doktorski rad Izjava o plaćanju studija (ako plaća poslodavac)
  6. Ugovor o radu
  7. Potvrda o uplati za indeks 200,00kn*

*Prije preuzimanja INDEKSA I UPISNIH MATERIJALA kandidati su dužni uplatiti 200,00 kn za indeks i dostaviti u Referadu na uvid dokaz o izvršenoj uplati.

UPLATA se može izvršiti u poslovnim bankama, pošti, FINA-i ili putem Internet bankarstva na račun:

Primatelj: Prirodoslovno-matematički fakultet

Horvatovac 102a, Zagreb

IBAN:  HR5823600001101522208

Model: 00

Poziv na broj: 604050-107- OIB STUDENTA

Opis plaćanja: Indeks

NAPOMENA: Ukoliko ste  prilikom prijave na natječaj već dostavili bilo koju dokumentaciju gore navedenu ne morate ju dostavljati ponovo.  

Autor: Karmen Fio Firi

DOKTORSKI STUDIJ GEOLOGIJA

OBAVIJEST

Obavještavaju se studenti Doktorskog studija Geologija da sve molbe upućene Vijeću Doktorskog studija Geologija, moraju biti predane na Referadu Doktorskog studija najkasnije do ponedjeljka u 12.00 sati u tjednu kada se održava sjednica Vijeća Doktorskog studija Geologija.


Obrazac ZAMOLBE za pristupanje usmenim ispitima/seminarima/obranama na Doktorskom studiju Geologija

Obrazac ZAMOLBE za pristupanje usmenim ispitima/seminarima/obranama u prostorima PMF-a na Doktorskom studiju Geologija. Zamolba je obvezna i podnosi se najmanje tjedan dana prije zakazanog termina ispita/seminara/obrane.  


Repozitorij

Geologija

  (*)predmet se ne predaje u prikazanom semestru tekuće akademske godine
(***)predmet se predaje u prikazanoj akademskoj godini, ne i u tekućoj