PMF - Geološki odsjek

RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2023./24. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


UPISI NA STUDIJSKE PROGRAME GEOLOŠKOG ODSJEKA

Natječaj za upis studenata u I. godinu sveučilišnog prijediplomskog studija Geologija objavljuje se svake godine u svibnju na stranicama Sveučilišta u Zagrebu, u sklopu teksta natječaja za cijelo sveučilište.

Natječaji za upis u I. godinu sveučilišnih diplomskih studija Geologija i Geologija zaštite okoliša objavljuju se svake godine u srpnju, također na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Tekst natječaja za aktualnu akademsku godinu, kao i upisne kvote, moguće je pronaći na stranicama Sveučilišta.

ZA DETALJE MOLIMO POGLEDAJTE PODSTRANICU ZA ODGOVARAJUĆU STUDIJSKU RAZINU:

  • Za upise na sveučilišni prijediplomski studij Geologija: detalje pogledati na poveznici za Prijediplomski studij.
  • Za upise na sveučilišni diplomski studij Geologija ili Geologija zaštite okoliša: detalje pogledati na poveznici za Diplomski studij.

Od svibnja 2024. na snazi su nove NAKNADE ZA TROŠKOVE USLUGA IZ DJELATNOSTI FAKULTETA.

Iznosi naknada za upise u pojedini studijski program dostupni su u Odluci PMF-od 23. ožujka 2023. godine na https://www.pmf.unizg.hr/images/50023225/Naknade%20za%20upis%20studenata-23-2-23.pdf

 

Pravo na punu subvenciju participacije u troškovima studija redovitih studenata za ak. god 2023./2024. bit će definirano Odlukom Vlade Republike Hrvatske o financiranju javnih visokih učilišta u RH u ak. god. 2023./2024. Maksimalna visina participacije školarina redovnih studenata koji nemaju pravo na subvenciju participacije iz državnog proračuna bit će određena Odlukom Senata o doznačavanju i trošenju sredstava subvencija participacija školarina i sufinanciranju materijalnih troškova u ak. god. 2023./2024.

Državljani Ukrajine, upisani u posebnoj kvoti kandidata iz Ukrajine pod privremenom zaštitom u RH bit će subvencionirani pod istim uvjetima kao redoviti studenti državljani RH, ako takva odredba bude definirana navedenom odlukom Vlade RH. U protivnom će ovim kandidatima biti naplaćena školarina kao stranim državljanima, u skladu s Odlukom Senata.


Referada za studije

Voditeljica Ureda za studente: Katarina Međeral, mag. oec.
Tel: +385 1 4606075
E-mail: referada@geol.pmf.unizg.hr

 

Uredovno vrijeme za studente prijediplomskog i diplomskog studija:

Od ponedjeljka do četvrtka: 12:00 – 14:00 sati

 

Uredovno vrijeme za studente doktorskog studija:

Od ponedjeljka do četvrtka; prema dogovoru