Obavijesti

Poštovane studentice i poštovani studenti, rokovi za završni ispit s prvostupničkim radom u ovoj akademskoj godini su:

23. 2. 2024.,

26. 4. 2024., 

28. 6. 2024.,

12. 7. 2024.,

6. 9. 2024.,

19. 9. 2024.

 

 

 

Autor: Ivan Martinić

Dragi studenti, pozivamo Vas da se prijavite na Ljetnu školu bioetike i ljudskih prava. Projekt će se održati od 29. srpnja do 4. kolovoza te je namijenjen mladima od 18 do 30 godina. Tradicionalno, Ljetna škola održat će se u prekrasnom Šibeniku.

Autor: Ivan Martinić
Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade...

Na temelju članka 16. Statuta i članka 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2023./2024.

Autor: Ivan Martinić

Drage studentice i studenti,
Svi nastavnici i suradnici PMF-a ulažu stalne i velike napore u održavanje visoke kvalitete nastave na našem fakultetu. Prvi korak u rješavanju vaših problema svakako su vaši studentski / studijski voditelji te pomoćnici za nastavu na vašem odsjeku. No, ukoliko smatrate da ne možete tako riješiti svoj problem možete prijaviti nepravilnost. U cilju poboljšanja kvalitete nastave te kako bismo omogućili studentima komunikaciju s Fakultetom otvorili smo kanal za prijavu nepravilnosti u nastavi. Svi studenti koji imaju bilo kakvu pritužbu ili uoče neku nepravilnost istu mogu prijaviti na e-mail adresu nastava@dekanat.pmf.hr

Autor: Ivan Martinić

Na temelju Zaključka Vlade RH od 27. rujna 2023. nastavlja se pilot-projekt povoljnijeg prijevoza redovnih studenata kojim se po cijeni mjesečne karte od 9,95 EUR (74/97 kn) omogućava neograničeno korištenje željezničkog prijevoza.


Pilot-projekt provodit će se od 1. listopada 2023. do 31. prosinca 2024. i obuhvaća neograničena svakodnevna putovanja vlakom od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i povremena putovanja, kao što su jednodnevni izleti, odlasci liječniku, na ljetovanje i druga putovanja u 2. razredu redovnih vlakova na području RH.


Dodatne informacije vezane uz ostvarivanje prava na povoljniji prijevoz studenata nalaze se na internetskoj stranici HŽPP-a https://www.hzpp.hr/povoljnija-putovanja-studenata


ili ih studenti mogu zatražiti na e-mail: studenti@hzpp.hr.

Autor: Marijana Šurina

Poštovani i dragi studenti,


uskoro počinje nova, 2023./2024., akademska godina. U tijeku je usklađivanje sveučilišnih i fakultetskih pravila studiranja s novim Zakonom o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti te novim Statutom Sveučilišta u Zagrebu. PMF će u ovom prijelaznom razdoblju, koliko god to bude dopušteno i moguće, primjenjivati pravila povoljnija za studente.

Autor: Marijana Šurina
Autor: Mario Dakić
Elektronička komunikacija s osobljem...
Autor: Ivana Erdelez

Obavijesti