...


Upisi u ljetni semestar akademske godine 2020./2021.

Studenti svih smjerova dužni su nakon završetka predavanja zimskog semestra upisati ljetni semestar. Upisi u ljetni semestar za integrirane preddiplomske i diplomske sveučilišne studije Fizike i preddiplomske i diplomske sveučilišne studije Geofizike trajat će od 15. veljače do 5. ožujka 2021. godine.

Upise u semestar studenti će obavljati preko web portala www.isvu.hr /studomat (studomat).

Molimo studente da se ne upisuju dok im ne budu upisane SVE ocjene u studomatu.

Nakon obavljenog upisa student je dužan provjeriti jesu li mu svi željeni predmeti na upisnom listu, za sve nepravilnosti javiti se u Ured za studente.

Za sva pitanja Ured za studente će biti otvoren od 11:00 do 13:00 sati.

Prilikom upisa u ljetni semestar student mora:

  • Vratiti sve knjige u knjižnicu
  • Podmiriti sve financijske obveze iz prošlog semestra
  • Ako student treći ili više puta upisuje neki predmet, prije upisa u ljetni semestar treba pisati molbu i istu platiti ( 100,00 kn). Upis će biti moguć nakon što molba bude riješena.
  • Molbe se osobno dostavljaju u Ured za studente, iznimno se može i putem mail-a.

Molimo studente da prilikom uplata ne zaboravljaju napisati točan poziv na broj i OIB, jer im uplate neće biti provedene.

Točne podatke za  uplate možete naći na stranicama Fizičkog odsjeka/Ured za studente/Uplate

Ako niste sigurni trebate li neku uslugu platiti molimo Vas da pošaljete mail na: referada@phy.hr

Studenti koji su upisali tzv. apsolventski semestar, tj. oslobođeni su plaćanja školarine, pod uvjetom da završe studij do kraja zimskog semestra akademske godine 2020./2021.,  a neće stići diplomirati u navedenom roku, mogu podnijeti molbu za oslobađanje plaćanja školarine u ljetnom semestru akademske godine 2020./2021. Molbe će se odobravati individualno. U obzir će se uzimati nemogućnosti putovanja, potresom pogođenom području, zatvorenih i/ili  uništenih laboratorija i sl. Takve molbe se NEĆE naplaćivati.

Molimo studente koji su upisali neke ili sve dvosemestralne predmete (istraživački smjer) da obavezno nakon upisa na studomatu dođu u Ured za studente da bi Vam se završio upis u ljetni semestar u cijelosti !

Studenti koji upisuju predmet Diplomski rad trebaju donijeti u Ured za studente ispunjen obrazac od strane mentora do 26. veljače 2021. godine te isti dostaviti u Ured za studente. Ostali obrasci će ići na sjednicu Vijeća Fizičkog Odsjeka u travnju (6. travnja 2021. godine ).

Studenti koji nisu diplomirali do 28. veljače 2021. godine, a tema im je odobrena u ožujku 2020. godine moraju od strane mentora donijeti obrazac za produženje teme diplomskog rada i kroz ISVU- sustav napraviti ponovni upis diplomskog rada. Obrazac za produženje teme  odobrava se na sjednici Vijeća Fizičkog Odsjeka.

Nakon upisa u ljetni semestar nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodni (zimski) semestar.

Naknadni upis semestra prema odluci PMF-a od 14.7.2017. iznosi 400,00 kn.