...


Upisi u ljetni semestar akademske godine 2023./2024.

Studenti svih smjerova dužni su nakon završetka predavanja zimskog semestra upisati ljetni semestar. Upisi u ljetni semestar za sveučilišne integrirane prijediplomske i diplomske studije Fizike te sveučilišne prijediplomske i diplomske studije Geofizike trajat će od 12. veljače do 25. veljače 2024. godine.

Upise u semestar studenti će obavljati preko web portala www.isvu.hr /studomat (studomat).

Molimo studente da se ne upisuju dok im ne budu upisane SVE ocjene u studomatu.

Nakon obavljenog upisa student je dužan provjeriti jesu li mu svi željeni predmeti na upisnom listu, a za sve nepravilnosti javiti se u Ured za studente.

Za sva pitanja Ured za studente će biti otvoren od 11:00 do 13:00 sati.

Prilikom upisa u ljetni semestar student mora:

  • vratiti sve knjige u knjižnicu,
  • podmiriti sve financijske obveze iz prošlog semestra,
  • ako student treći ili više puta upisuje neki predmet, prije upisa u ljetni semestar treba pisati molbu i istu platiti (13,27 €); upis će biti moguć nakon što molba bude riješena,
  • molbe se osobno dostavljaju u Ured za studente ili se mogu ostaviti u poštanskom sandučiću do ulaznih vrata, iznimno se mogu poslati i putem e-maila.

Molimo studente da prilikom uplata ne zaborave napisati točan poziv na broj i OIB, jer im uplate neće biti provedene - ne zaokruživati iznos usluge, već je potrebno uplatiti točno prema cjeniku!

Točne podatke za uplate možete naći na stranicama Fizičkog odsjeka/Ured za studente/Uplate

Ako niste sigurni trebate li neku uslugu platiti molimo Vas da pošaljete e-mail na: referada@phy.hr

Molimo studente koji su upisali neke ili sve dvosemestralne predmete (istraživački smjer) da obavezno nakon upisa na studomatu dođu u Ured za studente kako bi im se u cijelosti završio upis u ljetni semestar!

Nakon upisa u ljetni semestar nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodni (zimski) semestar.

Molimo da upis obavite u navedenom roku. Naknadni upis kolegija prema Odluci PMF-a iznosi 53,09 €.

Napomena: Studenti koji ponovo upisuju predmet (npr. zbog ne polaganja) obvezni su se prema članku 25. stavku 5. Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima PMF-a javiti predmetnom nastavniku koji će im reći koje su njihove obveze prema predmetu.