Nagrada Grada Zagreba Udruzi Mladi...

Udruga Mladi nadareni matematičari "Marin Getaldić" jedna je od dobitnica Nagrade Grada Zagreba u 2019. godini. 

Tradicionalna Nagrada Grada Zagreba dodjeljuje se građanima Grada Zagreba i drugim osobama koje rade na području Grada Zagreba, radnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, vjerskim zajednicama, udrugama građana i drugim pravnim osobama za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, umjetnosti, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i svih drugih područja društvenog života u Gradu Zagrebu. 

Članovi udruge su vrhunski bivši natjecatelji, danas uglavnom studenti FER-a ili PMF-a koji rad s učenicima shvaćaju kao strast i veselje, a njihova je misija primijeniti novi pogled na rad s mladim nadarenim matematičarima koji se temelji na inovativnim idejama, mladim ljudima i prijateljstvu. 

Zahvalni smo gradu Zagrebu što je prepoznat naš trud i važnost ulaganja u rad s mladim nadarenim matematičarima. Ovo nam je potvrda da naša volja i naš trud nisu prošli nezapaženo, što nam je velik poticaj da s još većim entuzijazmom nastavimo. Nadamo se da će nam priznanje na ovako visokoj razini pomoći da još više škola, djece i roditelja sazna za našu Udrugu i uključi se u naše aktivnosti.

Istaknula je predsjednica Udruge Lucija Relić. 

 

Čestitamo i želimo još puno uspjeha u daljnjem radu! 

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti