Poziv na prvu radionicu za...

U četvrtak, 3. listopada 2019. od 10:00 sati u Zagrebačkom inovacijskom centru– ZICER, Avenija Dubrovnik 15, održat će se prva radionica za predstavljanje kapaciteta Centra za Napredna Istraživanja Kompleksnih Sustava (CeNIKS) Fizičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

CeNIKS je set laboratorija čiji su se kapaciteti istraživanja povećali financiranjem iz infrastrukturnih fondova EU, a gdje će vanjski korisnici, zainteresirane institucije i poslovni sektor, moći ispitivati svojstva materijala od interesa. Cilj radionice je u otvorenoj atmosferi prezentirati tehničke mogućnosti opreme CeNIKS-a i način njihova korištenja. Cilj projekta je uspostaviti kanal suradnje znanstvenih istraživanja i gospodarstva, te osuvremeniti PMF kapitalnom opremom i povećati njegovu regionalnu konkurentnost

Projekt je financiran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 57.806.124,58 kn, kroz natječaj „Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja i inovacija“.

 

POZIV

 

Autor: Ivana Bliznac
Popis obavijesti