Natječaji za radna mjesta, projekte i stipendije

Ovdje objavljujemo informacije za djelatnike Fizičkog odsjeka o aktualnim natječajima za projekte i stipendije na koje je moguće aplicirati

Natječaji za radna mjesta na Fizičkom odsjeku dostupni su na objavljuju se na web stranici PMF-a:  www.pmf.unizg.hr/natjecaji.

Stalne poveznice na stranice s natječajima:


Trajanje stpendije je od jedne do dvije godine, a područja su:

1. industrijsko inženjerstvo

2. informacijska i računalna znanost

3. elektrotehnička industrija

4. biotehnologija

5. biomedicinsko inženjerstvo

6. zračni prostor

 

Za stipendiju se mogu natjecati kandidati sa završenim preddiplomskim studijem, izvrsnim akademskim dostignućima i dobrim znanjem engleskog jezika (TOEFL test prema Georgia Tech kriterijima) te koji zadovoljavaju kriterije na izabranom smjeru na Georgia Tech, što uključuje i položen GRE test. Stipendija iznosi najviše USD 1340/mjesec. Stipendist je oslobođen plaćanja školarine, a troškove puta između matične zemlje i stranog svučilišta snosi sam.

Zainteresirani kandidati trebaju do zaključno ponedjeljka 15. studenoga 2015. podnijeti prijave na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Ured za međunarodnu suradnju, Trg maršala Tita 14, 10 000 Zagreb, s naznakom: "Natječaj za stipendiju Zaklade Naumann-Etienne (Georgia Tech)" te uz prijavu i položiti dokumentaciju koja je navedena u prilogu. Više informacija možete naći na: http://www.gatech.edu/.

Autor: webmaster FO
Popis obavijesti