...


Repozitorij

Obavijesti

Temeljem Pravilnika, prilagođeni prijevoz ZET-a može koristiti osoba s invaliditetom koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica i pratitelj uz preporuku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba. 

Način obavljanja ove usluge reguliran je Pravilnikom o obavljanju prijevoza osoba s invaliditetom Zagrebačkog električnog tramvaja d.o.o.

Studenti s invaliditetom koji su zainteresirani za korištenje ove usluge trebaju se javiti Uredu za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu na uredssi@unizg.hr, koji podatke i dokumente potrebne za realizaciju ovoga prava dostavlja nadležnom Gradskom uredu. Za sve dodatne informacije studenti se mogu obratiti Uredu i putem tel. 01 4564 405, mob. 099 4593 578 ili osobnim dolaskom u Studentsko naselje "Stjepan Radić", Jarunska 2 (prizemlje 12. paviljona). 

Autor: webmaster FO

Kandidati koji žele da im se provede evaluacija broja ostvarenih ECTS bodova iz područja fizike i/ili tehnike radi zapošljavanja u osnovnoj školi prema Pravilniku o izmjeni i dopunama pravilnika o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (NN 75/2020), trebaju u Ured za studente Fizičkog odsjeka na adresi Bijenička cesta 32, Zagreb (osobno ili poštom) ili putem e-mail adrese referada@phy.hr dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  1. zamolbu (obavezno navesti broj telefona, adresu i OIB) - /_news/52014/Zamolba FO.docx
  2. diplomu završenog studija,
  3. prijepis ocjena položenih kolegija na studiju,
  4. ovjerene sadržaje položenih kolegija za koje želite da se uzmu u obzir prilikom evaluacije s istaknutim ECTS bodovima za svaki kolegij,
  5. kopiju uplatnice.

 

Autor: Kristina Ostojić

Pozivaju se isključivo studenti 1. godine PMF-a koji su propustili sistematski pregled ove akademske godine. Nadoknada sistematskog pregleda održati će se na adresi Mirogojska cesta 16 u školskoj ambulanti i potrebno se naručiti preko linka:  

https://terminko.hr/lokacija/mirogojska1/nadoknade-sistematskog-pregleda-1-g-pmf

Autor: Arijana Modić

Poštovane kolegice i kolege,

Prilikom upisa na željene studije Fizike i studije Geofizike, kreirana vam je e-mail adresa oblika identičnog AAI identitetu. Za buduću komunikaciju s Uredom za studente, koristite isključivo službenu e-mail adresu. Na sve e-mailove pristigle s privatnih e-mail adresa, djelatnice Ureda za studente nisu dužne povratno odgovoriti.

Hvala!

Vaš Ured za studente FO i GO

Autor: Arijana Modić

Dio programa koji se odnosi na metodički dio izobrazbe fizičke struke, polaznici programa Dopunske pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke izobrazbe upisuju na Fizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u iznosu od 30 ECTS bodova.

Polaznici se pri upisu predmeta javljaju u Referadu za preddiplomske i diplomske studije Fizičkog odsjeka gdje moraju popuniti upisni list.

Upisane predmete Referada upisuje u indeks kojeg polaznici dobivaju prilikom upisa u program DPPDM na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon procesa upisa, polaznici su obvezni javiti se nositeljima predmeta.

Polaznici programa Dopunske PPDM izobrazbe uplaćuju školarinu jednokratno prilikom upisa ili u dvije rate (prilikom upisa prvog semestra i prilikom drugog semestra).

Dodatne informacije o procesu upisa obveznih kolegija te odabiru izbornog kolegija, o polaganju ispita te iznosu i plaćanju školarine za Dopunsku PPDM izobrazbu možete pronaći na sljedećim poveznicama:

 

Autor: Arijana Modić

Odbor za nastavu Fizičkog odsjeka PMF-a na sjednici održanoj 9.10.2020. donio je zaključak o postupku ostvarivanja prava uz mirovanje obveza studenata, članka 9. Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima na Prirodoslovno - matematičkom fakultetu.

Više informacija na linku : Ostvarivanje prava na mirovanje obaveza studenata Fizičkog odsjeka

Autor: Kristina Ostojić

Više o upisu kolegija Stručna praksa možete pronaći na linku :https://www.pmf.unizg.hr/studenti/strucna_praksa/strucna_praksa

 

 

Autor: Kristina Ostojić

Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu preseljen na novu lokaciju - u Studentsko naselje "Stjepan Radić", Jarunska 2 (prizemlje 12. paviljona). Također, novi broj telefona Ureda je: 01 4564 405.
 

Autor: webmaster FO

URED ZA STUDENTE

Potražite nas na sljedećoj adresi:  
Prirodoslovno-matematički fakultet
Fizički odsjek
Bijenička cesta 32, 10000 Zagreb
 
Kontakt
telefon: 01/460 5518
e-adresa: referada@phy.hr
 
Radno vrijeme: od 11:00 do 13:00     sati

Radno vrijeme: Ured za studente neće raditi od 19. do 20. lipnja 2023. radi godišnjih odmora.

Djelatnici:
Arijana Modić
Kristina Ostojić