POVEZNICE

elektronički izvori

OPEN ACCESS


Dr.sc. Sanja Josef Golubić, s Fizičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u ulozi pozvane urednice objavila je znanstvenu knjigu „Neuroimaging - structure, function and mind“, ISBN: 978-1-78985-806-8.
 

Kao ekspert u području neuro-oslikavanja pozvana je od strane izdavačke kuće Intech Open (London, UK) da uredi knjigu koja pokriva najnovija znanstvena postignuća iz širokog spektra tehnika za strukturno i funkcionalno oslikavanje mozga poput strukturne i funkcionalne magnetne rezonancije, kompjutorizirane tomografije, elektroencefalografije, magnetoencefalografije i ostalih.
Ovim uredničkim radom znanstvenica s Fizičkog odsjeka smjestila se uz bok najeminentnijih svjetskih znanstvenika koji su kao pozvani urednici objavili knjige u izdanju Intech Opena poput Gérard Mourou-a, aktuaklnog Nobelovog laureata iz područja fizike, Yoshinori Ohsumija, Nobelovog laureata iz područja fiziologije i medicine 2016. godine ili Harolda Krota, Nobelovog laureata iz područja kemije 1996. godine.
 

Autor: Dalibor Paar
Popis obavijesti