Koordinator za e-učenje Fizičkog odsjeka: Doc.dr.sc. Dalibor Paar


Imamo novi online tečaj "Vrednovanje studentskih postignuća u online okruženjukoji će vjerujem svima biti od koristi u osmišljavanju aktivnosti  i vrednovanju studenata odnosno realizaciji definiranih ishoda učenja u online okruženju. Osim najvažnijih pojmova o vrednovanju, dostupne su i upute kako izraditi kvalitetna pitanja za provjere znanja u online okruženju uz brojne korisne savjete. Više o tečaju možete saznati  ovdje

Ovaj tečaj je nastavak na već dostupne online tečajeve „Napredni rad u sustavu Merlin – Izrada pitanja i testova“, te „Kako ocjenjivati pomoću rubrika?

Nastavljamo i s održavanjem ABC radionice online, termin je srijeda, 17. veljače 2021.  Prijavite se još danas i rezervirajte svoje mjesto! A možete nas kontaktirati i zatražiti radionicu na razini ustanove.

I na kraju, ove smo godine posebno ponosni što slavimo naš veliki, okrugli 50. rođendan Srca! Tom prilikom pripremili smo i poseban, slavljenički web, a Centar za e-učenje predstavljen je kao usluga mjeseca. Kako je to izgledalo nekad, a čime se sada možemo pohvaliti pogledajte na stranicama https://50.srce.hr/.

Autor: webmaster FO
Popis obavijesti