Natječaji za radna mjesta, projekte i stipendije

Ovdje objavljujemo informacije za djelatnike Fizičkog odsjeka o aktualnim natječajima za projekte i stipendije na koje je moguće aplicirati

Natječaji za radna mjesta na Fizičkom odsjeku dostupni su na objavljuju se na web stranici PMF-a:  www.pmf.unizg.hr/natjecaji.

Stalne poveznice na stranice s natječajima:


*Iskusni istraživači*

Iskusni istraživači su oni koji imaju doktorat ili najmanje 4 godine istraživačkog iskustva u ekvivalentu punog radnog vremena.

  * *MedTrain Fellowship Programme (MSCA COFUND) zapošljava 15 iskusnih

    istraživača*

MedTrain je novi program usavršavanja putem suradnje industrijskog i akademskog sektora te uključuje program razvoja karijere kao i program mobilnosti istraživača. Program se provodi u Irskoj i to na National University of Ireland, Galway (NUI Galway), University College Cork (UCC), University College Dublin (UCD) i the Royal College of Surgeons in Ireland(RCSI). MedTrain program nudi dvogodišnje stipendije za iskusne istraživače u području razvoja i istraživanja medicinske opreme (poput biomaterijala, glyco i proteinskog inženjeringa, inženjeringa tkiva i regenerativne medicine, neuromodulacije, itd.). Rok za _prijavu je 30. studenog 2016._ Više informacija dostupno je ovdje <http://curamdevices.ie/curam/research/eu-projects/medtrain/>.

  * *EDGE MSCA COFUND postdoktorske stipendije *

EDGE je MSCA COFUND program koji provodi Trinity College u Dublinu te nudi 71 stipendiju u trajanju od 24 ? 36 mjeseci za postdoktorske istraživače u području informacijskih tehnologija i područja materijala.

Rok za prijavu je do _1. prosinca 2016._ Više informacija dostupno je ovdje <http://www.edge-research.eu/>.

  * *P-SPHERE COFUND projekt zapošljava 24 iskusna istraživača*

P-SPHERE COFUND program koordiniran je od strane Universitat Autonoma de Barcelona i baziran na pet multidisciplinarnih istraživačkih domena:

hrana, zdravlje, pametni i održivi gradovi, kulturno nasljeđe te materijali i energija.  Rok za prijavu je _9. prosinca 2016_. Više informacija dostupno je ovdje <http://www.uab.cat/psphere/>.

*MOVE-IN Louvain program nudi 53 postdoktorske stipendije*

MOVE-IN Louvain je MSCA COFUND program razvijen od strane Université catholique de Louvain (UCL) u suradnji s Université de Namur (UNamur) i Université Saint-Louis (USL-B). Programom su obuhvaćena sva područja znanosti (bottom up) te će se financirati projekti u trajanju od 12 ?

24  mjeseca. Rok za dostavu projektnog prijedloga je _4. siječnja 2017_.

Više informacija dostupno je ovdje

<https://www.uclouvain.be/en-movein.html>.

Više natječaja za stipendije i posao u području istraživanja dostupno je na Euraxess jobs portalu.

<http://ec.europa.eu/euraxess/index.cfm/jobs/jvSearch>

Autor: webmaster FO
Popis obavijesti