O djelatniku

Katarina Jerin, mag. educ. phys. et chem.

Zvanje: asistent - doktorand
Lokacija: 221
E-mail: E-mail
Zavod/služba: Zavod za fizikalnu kemiju
Na zavodu od:2021.

Nastava

prijediplomski

diplomski

integrirani prijediplomski i diplomski

Životopis

Katarina Jerin, mag. educ. phys. et chem. diplomirala je 2018. godine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomski rad „Adsorpcija polielektrolita na nanočestice cerijeva oksida“ izradila je na Zavodu za fizikalnu kemiju pod mentorstvom prof. dr. sc. Davora Kovačevića. Po završetku studija radila je u sustavu osnovnoškolskog, kasnije i srednjoškolskog obrazovanja te je autorica zbirke zadatka namijenjene darovitim učenicima. Na Zavodu za fizikalnu kemiju zaposlena je u dva navrata, prvi put 2019. te od 2021. godine kao suradnik na HRZZ istraživačkom bilateralnom slovensko-hrvatskom projektu „Modulacija polifenolnog profila voća uslijed fizikalnih tretmana nakon branja.“ U svom znanstvenom radu usmjerena je na adsorpciju polielektrolita i polielektrolitnih višeslojeva na površine različitih geometrija i kemijskog sastava

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.