KONTAKT

Ured Doktorskog studija kemije Horvatovac 102 a, 10000 Zagreb
Voditeljica ureda:
Jasna Dubrović, dipl.soc.rad.
Uredovno vrijeme:
Pon. - čet. od 12.00-15.00 sati
Telefon: (01) 4606 032
Fax: (01) 4606 034

Obavijesti i upisi

Obavijesti i upisi

Sveučilište u Zagrebu:

Online baza doktoranada (OBAD)

Obrasci dr. sc.

Akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija

 

PLAĆANJE ŠKOLARINA - studenti upisani od ak. god. 2016./17.

PLAĆANJE ŠKOLARINA - studenti upisani ak. god. 2015./16. i prije

 

Odluka FV-a PMF-a za oslobođenje od dijela ili cijelog iznosa školarine, studenata upisanih na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije) na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2019/2020/images/50021746/Odluka od 29. studenoga 2019..pdf

 


Obavijesti

Poštovani,

 

čast nam je pozvati Vas na "Dan doktorata 2023." Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER), koji će se održati u četvrtak 1. lipnja 2023. godine u prostorijama Fakulteta, Unska 3 (dvorana D1).

Program događaja dostupan je putem web-stranice "Dana doktorata 2023". Poster-sekcija počinje u 14 sati, a središnji dio programa u 15.15 sati.

Kroz izložbu postera te poster-sekciju uživo, bit će prikazani aktualni rezultati doktorskih istraživanja studenata 3. godine doktorskog studija. Središnji dio programa činit će panel diskusija s petero nedavno promoviranih doktora znanosti koji su za svoje disertacije bili nagrađeni fakultetskim nagradama, proglašenje pobjednika natjecanja za najbolji poster te prezentacija pobjedničkog postera.

Svoj dolazak molimo potvrdite putem elektroničke pošte na adresu dan.doktorata@fer.hr ili na telefon (01) 6129 800 do petka 26. svibnja.

 

Lijep pozdrav,
prof. dr. sc. Stjepan Bogdan
voditelj doktorskoga studija i prodekan za istraživanje i inovacije

Autor: Jasna Dubrović
Autor: Jasna Dubrović

Sastanak kandidata za upis prve godine Doktorskog studija Kemija s voditeljima smjerova i voditeljem studija održat će se u ponedjeljak, 26. 9., u 15 sati u predavaonici P1 Kemijskog odjeka PMF-a.

Autor: Jasna Dubrović

 

Poštovani studenti poslijediplomskog studija Kemija,

Obavještavamo vas da će se upisi u više godine studija održati od 26. rujna do 10. listopada 2022. godine.

Obrasce za upise možete naći na našim web stranicama: https://www.pmf.unizg.hr/chem/studenti/poslijediplomski_studij/obavijesti_i_upisi/upisi_u_vise_godine

 Molimo sve studente da se pridržavaju propisanog upisnog roka. U slučaju nemogućnosti upisa studenti su dužni obavijestiti voditelja smjera kao i Ured za poslijediplomski studij Kemija.

 

Autor: Jasna Dubrović
Autor: Jasna Dubrović

U utorak, 12. 4., s početkom u 16:30, i u srijedu, 13. 4., s početkom u 17 sati, u predavaonici A1 Kemijskog odsjeka PMF-a, Horvatovac 102a, Zagreb, prof. dr. sc. Ivan Barišić s Austrian Institute of Technology (AIT) u Beču održat će predavanja u okviru kolegija Odabrana poglavlja fizikalne kemije.

Predavanjima su slobodni prisustvovati svi zainteresirani studenti, a studente koji žele da im se redovito i aktivno sudjelovanje na predavanjima honorira upisom kolegija i ocjenom iz kolegija Odabrana poglavlja fizikalne kemije, molimo da se čim prije, a najkasnije do ponedjeljka 11. 4., jave na e-mail adrese: bbertosa@chem.pmf.hr i jdubrovic@chem.pmf.hr.

Autor: Branimir Bertoša

Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira po šesti put Simpozij studenata doktorskih studija PMF-a. Simpozij će se sljedeće godine održati kroz dva dana u proljetnom terminu: od subote 23. do nedjelje 24. travnja 2022. godine. Ovisno o epidemiološkoj situaciji u vrijeme odvijanja simpozija, održat će se na jedan od sljedeća tri načina: kontaktno, po vrsti hibridnog modela (dio sudionika online, a dio na fakultetu) ili u potpunosti online.

Sudjelovanje na Simpoziju može se, sukladno odluci nadležnih vijeća doktorskih studija, vrednovati dodjelom ECTS bodova.

Radujemo se ponovnom druženju, razmjeni znanstvenih ideja u konstruktivnoj atmosferi i dogovaranju novih suradnji!

 

Znanstveni odbor Simpozija:

izv. prof. dr. sc. M. Đaković, prodekanica za znanost i doktorske studije, izv. prof. dr. sc. P. Korać, izv. prof. dr. sc. A. Lukić, prof. dr. sc. E. Marušić-Paloka, prof. dr. sc. P. Novak, izv. prof. dr. sc. Đ. Pezelj, doc. dr. sc. K. Pikelj, prof. dr. sc. V. Smolčić

Autor: Jasna Dubrović
Autor: Jasna Dubrović

SIMPOZIJ STUDENATA DOKTORSKIH STUDIJA PMF-a 2021. – POZIV

Pozivamo sve studente doktorskih studija, njihove mentore i sve zainteresirane na jubilarni peti Simpozij studenata doktorskih studija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, koji će se održati od 24. do 25. travnja 2021. godine na Kemijskom odsjeku PMF-a na adresi Horvatovac 102a, Zagreb.

Uslijed izvanredne situacije uzrokovane pojavom novog koronavirusa, Simpozij će se održati na jedan od sljedeća tri načina: kontaktno, hibridni model (dio sudionika online, a dio na fakultetu) ili u potpunosti online, ovisno o epidemiološkoj situaciji u vrijeme odvijanja simpozija. 

Otvaranje prijava

Prijave za sudjelovanje na Simpoziju otvaraju se 1. veljače 2021. godine. Osim studenata doktorskih studija koji će predstaviti svoje rezultate istraživanja, na Simpozij se mogu prijaviti i slušatelji, tj. pasivni sudionici. Rok za prijavu i slanje sažetaka je 28. veljače 2021. godine.

Tko se može prijaviti? 

Na Simpoziju mogu sudjelovati svi studenti doktorskih studija PMF-a i srodnih studija (neovisno o godini studija), s rezultatima svojih istraživanja vezanim uz izradu disertacije. Ostale pozivamo da se prijave kao pasivni slušači, posebno studente svih razina studija.

Na koji način možete sudjelovati? 

Sudjelovanje je moguće putem usmenog izlaganja, mikro-izlaganja i posterskog priopćenja, ili kao pasivni sudionici. Standardno usmeno izlaganje traje 8 minuta uz još 2 minute za diskusiju. Mikro-izlaganje traje 3 minute uz još 2 minute za diskusiju i ima za cilj prikazati najvažnije aspekte istraživanja. Tijekom mikro-izlaganja dozvoljeno je (i preporučeno) korištenje računalne prezentacije s jednim slajdom. Doktorandi koji se odluče za mikro-izlaganje, obavezni su pripremiti i poster. Doktorandi koji izlažu putem posterskog priopćenja trebaju pripremiti poster dimenzija 100 cm x 80 cm (pri čemu je 100 cm visina, a 80 centimetara širina, tj. poster je vertikalno usmjeren).

Budući da će programske sekcije sadržavati predavanja iz svih studijskih programa PMF-a, doktorandi trebaju osmisliti izlaganja na atraktivan način razumljiv široj (znanstvenoj) zajednici.

Sudjelovanje na Simpoziju može se, sukladno odluci nadležnih vijeća doktorskih studija, vrednovati dodjelom ECTS bodova.

Za dodatne informacije i prijavu, posjetite web-stranicu Simpozija: https://www.pmf.unizg.hr/studiji/doktorski_studiji/simpozij_studenata_doktorskih_studija_pmf-a .

Radujemo se ponovnom druženju, razmjeni znanstvenih ideja u konstruktivnoj atmosferi i dogovaranju novih suradnji!

 

Znanstveni odbor Simpozija:

izv. prof. dr. sc. M. Đaković, prodekanica za znanost i doktorske studije, prof. dr. sc. D. Bucković, izv. prof. dr. sc. P. Korać, izv. prof. dr. sc. A. Lukić, prof. dr. sc. E. Marušić-Paloka, prof. dr. sc. P. Novak, doc. dr. sc. K. Pikelj, prof. dr. sc. V. Smolčić

Organizacijski odbor Simpozija:

D. Barišić, V. Butorac, M. Čuić, K. Kajan, P. Lazić, A. Močević, J. Pelikan, Z. Redžović, P. Schneider

Autor: Jasna Dubrović

    Podaci za uplatu školarine:

    IBAN: HR5823600001101522208

    Model: 00

    Poziv na broj: 403500-105-OIB

Autor: Jasna Dubrović

Repozitorij