Upisi u zimski semestar ak. god....

Upisi u zimski semestar ak. god. 2023./24. su od 25. rujna do 29. rujna 2023.

Molimo studente da prije upisa provjere na studomatu imaju li upisane ocjene iz svih položenih predmeta. Upis se ne smije obaviti dok ne budu upisane SVE ocjene.

Za troškove upisa potrebno je uplatiti 25,00 € (uplatnicu nije potrebno dostavljati Uredu za studente).  Nakon upisa na Studomatu račun za uplatu će Vam biti poslan mailom i nakon toga uplaćujete 25,00 €.

Studenti prijediplomskih  i integriranog studija upisuju se putem studomata. Za predmete koje ne mogu upisati putem studomata trebaju slati  molbu i pripadajuću uplatu ISKLJUČIVO putem aplikacije Https://upisi.math.hr . U aplikaciju se ulogirate putem AAI. Molimo da koristite odgovarajuće obrasce dostupne na web stranici Studenti/Obrasci za molbe i Cjenik PMF-a.

IZNIMKA - Studenti prijediplomskih i integriranog studija a koji imaju priznate ispite te zbog toga ne mogu izvršiti upis putem Studomata potrebno je poslati popis kolegija koje upisuju  na mail upisi@math.hr.

Studenti diplomskih studija također upisuju putem studomata predmete koje mogu upisati, a pored toga sve predmete navode na upisnom listu kojeg šalju putem aplikacije Https://upisi.math.hr .  Upisni listovi su dostupni na web stranici Studenti/Obrasci za molbe

Studenti diplomskih studija koji uz upisni list imaju i molbu isto uz pripadajuću uplatu sukladno Cjeniku šalju kompletnu dokumentaciju putem aplikacije Https://upisi.math.hr.

Studenti koji upisuju kolegij Diplomski rad  šalju putem aplikacije Https://upisi.math.hr ispunjen obrazac za prijavu teme diplomskog rada (dostupan na web stranici Studenti/Diplomski rad i diplomski ispiti) s potpisom voditelja rada uz pripadajući upisni list. Ako se Diplomski rad upisuje 3 ili više puta potrebno je priložiti molbu i uplatu sukladno Cjeniku.

Za kolegije koje student upisuju 3 ili više puta obavezno je priložiti molbu i uplatu sukladno Cjeniku isto putem aplikacije Https://upisi.math.hr.

Nakon upisa u zimski semestar nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodnu godinu ili  semestar.

Upis je potrebno izvršiti  u navedenom roku, naknadni upis plaća se 53,09 €.

KONTROLA UPISA - VAŽNO !!!

Nakon obavljenog upisa student dobiva obavijest da je upis obavljen te je dužan provjeriti jesu li svi željeni predmeti upisani na Studomatu. Ukoliko se predmeti ne vide na upisnom listu (Studomatu)  smatraju se neupisanima i student ih ne može slušati i polagati. O eventualnim nepravilnostima poslati mail  na  upisi@math.hr

Prof. dr. sc. Nikola Sandrić
Pomoćnik pročelnika MO za nastavu

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti