Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Uvođenje COVID potvrde za studente

Poštovani i dragi studenti,  ovim putem vas obavještavamo da će za ulazak u prostore PMF-a EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući dokaz o testiranju, cijepljenju ili preboljenju (sve vezano uz bolest COVID-19) od 3. siječnja 2022. biti potreban i studentima. S obzirom na okolnosti epidemije bolesti COVID-19 koja, nažalost, ne jenjava, Fakultetsko vijeće PMF-a s 54 glasa za, 3 glasa protiv i 3 suzdržana, na temelju Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova Stožera civilne zaštite RH (NN 121/21), a u skladu s preporukom Sveučilišta u Zagrebu, na sjednici održanoj 25. studenoga 2021., odlučilo je da će od 3. siječnja 2022. za ulazak u prostore PMF-a i studentima PMF-a biti potrebna EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući dokaz o testiranju, cijepljenju ili preboljenju kako su određeni Odlukom Stožera (dakako, ako Odluka Stožera i dalje bude na snazi u odnosu na radnike i druge osobe koje ulaze u prostor PMF-a). Cilj je povećati sigurnost svih nas koji se nalazimo u prostorima PMF-a kako bismo nesmetano mogli nastaviti s održavanjem kontaktne nastave. Planiramo organizirati Zoom sastanak sa studentima na ovu temu. Više detalja objavit ćemo u narednim danima. Prof. dr. sc. Mirko Planinić, dekan PMF-a   Odluka o uvođenju COVID potvrde


UPIŠI MATEMATIKU


Nagrada BRDO za najbolje predavače i...

Studentski zbor PMF-a i ove godine tradicionalno dodjeluje nagradu BRDO za najbolje predavače i asistente na svakom odsjeku PMF-a u akademskoj 2020./2021. godini. 

 

Dobitnike nagrade glasovanjem biraju studenti, a nagrada će se ove godine dodijeliti na svečanoj sjednici povodom Dana PMF-a 8.6. 

 

Glasati možete do ponedjeljka, 24. svibnja na poveznici: http://limesurvey.srce.hr/auth/aai/813588 

 

 

O nagradi  

Brdo je nagrada Studentskog zbora Prirodoslovno-matematičkog fakulteta koja se tradicionalno dodjeljuje profesorima i asistentima svakog odsjeka za izniman rad u nastavi, a dobitnike glasovanjem biraju studenti. Naziv nagrade BRDO simpatično je smišljen kada su studenti PMF-a referirali na PMF kao na fakultet na BRDU (BRDO) i međusobno se šalili da su „brđani“. 

 

Na Matematičkom odsjeku prošlogodišnji dobitnici bili su prof. dr. sc. Damir Bakić i Mario Stipčić, dr. sc. (slika u prilogu)

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

03.
prosinca
06.
prosinca
12:00-14:00,
Predavaonica 201, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
06.
prosinca
15:00-17:00,
Zoom aplikacija
15.
prosinca
17:30-19:30,
Zoom aplikacija / Youtube prijenos

Broj posjeta:
790324