Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Važeće epidemiološke mjere na PMF-u

U nastavku su upute za studente o trenutno važećim epidemiološkim mjerama na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.   Molimo studente koji imaju COVID-19 simptome da obavezno kontaktiraju Ured za studente Matematičkog odsjeka.


UPIŠI MATEMATIKU


Upisi u zimski semestar ak. god. 2021/22. traju od 20. rujna do 1. listopada 2021.

Molimo studente da prije upisa provjere na studomatu imaju li upisane ocjene iz svih položenih predmeta. Upis se ne smije obaviti dok ne budu upisane SVE ocjene.

Za troškove upisa potrebno je uplatiti 130 kn (uplatnicu nije potrebno dostavljati Uredu za studente).  Nakon upisa na Studomatu račun za uplatu će Vam biti poslan mailom i nakon toga uplačujete 130,00 kuna.

Studenti preddiplomskih i integriranog studija upisuju se putem studomata. Za predmete koje ne mogu upisati putem studomata trebaju slati  molbu i pripadajuću uplatu ISKLJUČIVO na pisarnica@math.hr. Molimo da koristite odgovarajuće obrasce dostupne na web stranici Nastava/Obrasci za molbe i Cjenik PMF-a.

Studenti preddiplomskih i integriranog studija a koji imaju priznate ispite te zbog toga ne mogu izvršiti upis putem Studomata potrebno je poslati popis kolegija koje upisuju na mail upisi@math.hr.

Studenti diplomskih studija također upisuju putem studomata predmete koje mogu upisati, a pored toga sve predmete navode na upisnom listu kojeg šalju na mail upisi@math.hr. Upisni listovi su dostupni na web stranici Nastava/Obrasci za molbe.

Studenti diplomskih studija koji uz upisni list imaju i molbu isto uz pripadajuću uplatu sukladno Cjeniku šalju kompletnu dokumentaciju na pisarnica@math.hr.

Studenti koji upisuju kolegij Diplomski rad  šalju na mail upisi@math.hr ispunjen obrazac za prijavu teme diplomskog rada (dostupan na web stranici Nastava/Diplomski rad i diplomski ispiti) s potpisom voditelja rada uz pripadajući upisni list. Ako se Diplomski rad upisuje 3 ili više puta potrebno je priložiti molbu i uplatu sukladno Cjeniku.

Za kolegije koje student upisuju 3 ili više puta obavezno je priložiti molbu i uplatu sukladno Cjeniku.

Nakon upisa u zimski semestar nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodnu godinu ili  semestar.

Molimo da upis obavite u navedenom roku, molba za naknadni upis plaća se 400 kn.

Popis obaveznih i izbornih kolegija u ak. god. 2021./22. možete pronaći na sljedećoj poveznici (link).

KONTROLA UPISA - VAŽNO 

Nakon obavljenog upisa student je dužan provjeriti jesu li svi željeni predmeti upisani na Studomatu. Ukoliko se predmeti ne vide na upisnom listu (Studomatu)  smatraju se neupisanima i student ih ne može slušati i polagati. O eventualnim nepravilnostima poslati mail  na  upisi@math.hr

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

27.
listopada
10:15-12:15,
Zoom aplikacija
27.
listopada
15:00-17:00,
Predavaonica 002, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30.
28.
listopada
12:15-14:15,
Predavaonica 109, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
28.
listopada
15:00-17:00,
Predavaonica 121, Građevinski fakultet Zagreb, Kačićeva 26
29.
listopada
9:00-11:00,
Fakultet elektrotehnike i računarstva, soba D102, Unska 3, Zagreb
02.
studenoga
16:15-18:15,
Predavaonica A002, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30

Broj posjeta:
728543