Ured za međunarodnu suradnju i praćenje projekata PMF-a

Ured za međunarodnu suradnju i praćenje projekata PMF-a pruža pomoć studentima pri prijavi na natječaj za međunarodnu mobilnost te pruža administrativnu i organizacijsku pomoć domaćim i stranim studentima tijekom mobilnosti.

Kontakt

  +385 (0)1 4606 091, +385 (0)1 4606 067

  international@dekanat.pmf.hr

  Zgrada Kemijskog odsjeka PMF-a, kat -1, Horvatovac102a, 10000 Zagreb

 

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu

O Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu i mogućnostima koje nude saznajte više na poveznici. Posebno ističemo Erasmus+ programe za mobilnost studijski boravak i stručnu praksu.

 

Agencija za mobilnost i programe EU

Razne mogućnosti postoje za mobilnost, a više informacije pronađite na poveznici.

 

Stipendije Ministarstva znanosti i obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja svake godine objavljuje natječaje za stipendiranje studenata za različite kategorije. Posebno treba naglasiti postojanje stipendija za studente u području STEM-a, kojem pripadaju studijski programi Geofizičkog odsjeka PMF-a. Više informacija potrežite na poveznici.

Novi Pravilnik o o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti.

 

Stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu svake godine objavljuje natječaj za stipendiranje svojih studenata u raznim kategorijama. Više informacija o njima te podatke o kontakt-osobi možete pronaći na poveznici.

 

Stipendije Zaklade Adris

Svake godine Zaklada Adris objavljuje natječaj u travnju ili svibnju u kojem nudi stipendije uspješniim studentima svih razina studija. Više na poveznici.


Obavijesti

Erasmus+ stručna praksa: obajvljen 1....

 

Objavljen je 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu za novu akademsku godinu 2023./2024. Prvi krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele započeti u razdoblju od 11. rujna 2023. do 4. ožujka 2024. Mobilnost mora završiti najkasnije 30. rujna 2024. 

Krajnji rok za online prijave je 29. rujna 2023. u 12 h (podne) – ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska. Postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava.

Tekst natječaja se nalazi na poveznici

Autor: Iva Dasović