Broj posjeta:
1675

Izvannastavne aktivnosti

Pjevački zbor PMF-a Cantus Naturae

Studenti i nastavnici Prirodoslovno-matematičkog fakulteta zajedno uživaju u glazbi, odnosno u pjevanju, u zboru Cantus Naturae. Obično se nalaze utorkom navečer u zgradi Fizičkog odsjeka. Kako zvuče možete poslušati na njihovom Youtube kanalu.

Za sve informacije obratite se voditelju zbora Deniju Nurkiću na e-adresu!

 

WISe = WorkIn' Science – Dan karijera na PMF-u

Dan karijera na PMF-u jednodnevna je manifestacija koja se održava prvu srijedu u studenom, a koju organizira Karijerni centar PMF-a u suradnji sa studentima i uz potporu odsječkih koordinatora (nastavnika) – dapače, studenti su ti koji su najzaslužniji za dobru organizaciju! Na Danu karijera na različite načine predstavljaju se mnogi poslodavci: izravno na štandovima, kroz kratka izlaganja ili okrugle stolove. Osim što svaki student može prošetati, poslušati ili porazgovarati s mogućim poslodavcem, dogovoriti stručnu praksu ili posao, studenti koji se uključe u organizaciju stječu vrijedna iskustva.

 

Studentski zbor PMF-a podupire studentske programe i projekte

Studentski zbor PMF-a svake godine provodi Natječaj za sufinanciranje studentskih programa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na koji studenti PMF-a Sveučilišta u Zagrebu mogu prijaviti svoj program ili projekt kako bi dobili financijska sredstva za njegovu provedbu.

Cilj natječaja je potaknuti studente na osmišljavanje, organizaciju i provedbu programa kojim mogu ostaviti svoj utisak u "stvarnome svijetu", a ne samo za ocjenu. Time se studenti upoznavaju s načinom prijave na natječaje te dobivaju vrijedno iskustvo u samostalnoj organizaciji i provedbi programa, što im uvelike može pomoći u budućim zanimanjima, a ujedno imaju priliku pridonijeti svojoj zajednici na PMF-u, lokalnoj sredini ili struci kojom će se jednoga dana baviti.


Obavijesti

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade...

Na temelju čl. 13 Statuta i odredbi čl. 2 Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2021./2022.

Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu. Studenti mogu pristupiti ovoj aplikaciji svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Ako studenti ne znaju korisničku oznaku ili zaporku, za pomoć se mogu obratiti administratoru matične ustanove. Rok za prijavu na Natječaj je četvrtak 30. lipnja 2022. do 16 h.

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akad. god. 2021./2022.

Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade (pročišćeni tekst, 28. veljače 2020.).

Natječaj i Pravilnik možete pročitati na poveznici.

Autor: Iva Dasović