Izvannastavne aktivnosti

Pjevački zbor PMF-a Cantus Naturae

Studenti i nastavnici Prirodoslovno-matematičkog fakulteta zajedno uživaju u glazbi, odnosno u pjevanju, u zboru Cantus Naturae. Obično se nalaze utorkom navečer u zgradi Fizičkog odsjeka. Kako zvuče možete poslušati na njihovom Youtube kanalu.

Za sve informacije obratite se voditelju zbora Deniju Nurkiću na e-adresu!

 

WISe = WorkIn' Science – Dan karijera na PMF-u

Dan karijera na PMF-u jednodnevna je manifestacija koja se održava prvu srijedu u studenom, a koju organizira Karijerni centar PMF-a u suradnji sa studentima i uz potporu odsječkih koordinatora (nastavnika) – dapače, studenti su ti koji su najzaslužniji za dobru organizaciju! Na Danu karijera na različite načine predstavljaju se mnogi poslodavci: izravno na štandovima, kroz kratka izlaganja ili okrugle stolove. Osim što svaki student može prošetati, poslušati ili porazgovarati s mogućim poslodavcem, dogovoriti stručnu praksu ili posao, studenti koji se uključe u organizaciju stječu vrijedna iskustva.

 

Studentski zbor PMF-a podupire studentske programe i projekte

Studentski zbor PMF-a svake godine provodi Natječaj za sufinanciranje studentskih programa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na koji studenti PMF-a Sveučilišta u Zagrebu mogu prijaviti svoj program ili projekt kako bi dobili financijska sredstva za njegovu provedbu.

Cilj natječaja je potaknuti studente na osmišljavanje, organizaciju i provedbu programa kojim mogu ostaviti svoj utisak u "stvarnome svijetu", a ne samo za ocjenu. Time se studenti upoznavaju s načinom prijave na natječaje te dobivaju vrijedno iskustvo u samostalnoj organizaciji i provedbi programa, što im uvelike može pomoći u budućim zanimanjima, a ujedno imaju priliku pridonijeti svojoj zajednici na PMF-u, lokalnoj sredini ili struci kojom će se jednoga dana baviti.


Obavijesti