Izvannastavne aktivnosti

 

Znanstvenoistraživački rad

Geofizički odsjek PMF-a potiče svoje studente da svoje vrijeme ulože u znanstvenoistraživački rad ako je to nešto što ih zanima. Studenti su pozvani da prouče čime se bave naši znanstvenici i slobodno se mogu javiti nekome od njih s upitom postoji li mogućnost studentskog istraživačkog rada.

Takav rad može se provesti i kroz Stručnu praksu, izborni kolegij izvan jezgre studija. Osim toga, ako to istraživanje poluči neke konkretne rezultate kji se mogu uobličiti u smislenu cjelinu, odnosno rad, može se prijaviti i na Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade.

 

Pjevački zbor PMF-a Cantus Naturae

Studenti i nastavnici Prirodoslovno-matematičkog fakulteta zajedno uživaju u glazbi, odnosno u pjevanju, u zboru Cantus Naturae. Obično se nalaze jednom tjedno u večernjim satima u zgradi Fizičkog odsjeka u predavaonici F-201. Kako zvuče možete poslušati na njihovom Youtube kanalu.

Za sve informacije obratite se voditelju zbora Ivanu Topiću na e-adresu!

 

WISe = WorkIn' Science – Dan karijera na PMF-u

Dan karijera na PMF-u jednodnevna je manifestacija koja se održava prvu srijedu u studenom, a koju organizira Karijerni centar PMF-a u suradnji sa studentima i uz potporu odsječkih koordinatora (nastavnika) – dapače, studenti su ti koji su najzaslužniji za dobru organizaciju! Na Danu karijera na različite načine predstavljaju se mnogi poslodavci: izravno na štandovima, kroz kratka izlaganja ili okrugle stolove. Osim što svaki student može prošetati, poslušati ili porazgovarati s mogućim poslodavcem, dogovoriti stručnu praksu ili posao, studenti koji se uključe u organizaciju stječu vrijedna iskustva.

 

Studentski zbor PMF-a podupire studentske programe i projekte