Obavijesti

Kaufland Hrvatska d.d. pripremio je natječaj „Dizajnom za dobre stvari“ kojem je cilj potaknuti studente da svojim idejama i kreativnim rješenjima doprinesu popularnosti višekratnih platnenih vrećica i posljedično manjoj upotrebi plastičnih vrećica te smanjenju plastičnog otpada.

Autor: Marijana Šurina

S obzirom na nove epidemiološke mjere o ograničavanju okupljanja, Stožer civilne zaštite Grada Zagreba nam nije dao suglasnost za održavanje promocije tako da se planirane promocije za 22. siječnja 2022., nažalost, neće održati. Svakako ćemo pratiti epidemiološku situaciju te pokušati što prije odrediti novi termin za promocije. Studenti koji ne žele čekati novi termin promocija slobodno se mogu javiti Uredu za studente svog odsjeka i zatražiti povrat novca.

Autor: Marijana Šurina

Poštovani i dragi studenti,

u dokumentu u prilogu nalazi se QR kod za prijavu za testiranje za one studente koji testiranje od 3. siječnja 2022. žele obavljati u ovlaštenom laboratoriju unutar prostora PMF-a.

S poštovanjem,

prof. dr. sc. Mirko Planinić,
dekan PMF-a


 

Autor: Marijana Šurina
Uputa za uvođenje COVID potvrde za...

Poštovani i dragi studenti,

u prilogu ove obavijesti nalazi se uputa za provedbu i primjenu Odluke Fakultetskog vijeća prema kojoj će za ulazak i boravak u prostorima PMF-a EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući dokaz o testiranju, cijepljenju ili preboljenju (sve vezano uz bolest COVID-19) od 3. siječnja 2022. biti potreban i studentima.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

S poštovanjem,

prof. dr. sc. Mirko Planinić,
dekan PMF-a

Uputa za uvođenje COVID potvrde za studente

Autor: Marijana Šurina
Uvođenje COVID potvrde za studente

Poštovani i dragi studenti, 

ovim putem vas obavještavamo da će za ulazak u prostore PMF-a EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući dokaz o testiranju, cijepljenju ili preboljenju (sve vezano uz bolest COVID-19) od 3. siječnja 2022. biti potreban i studentima.

S obzirom na okolnosti epidemije bolesti COVID-19 koja, nažalost, ne jenjava, Fakultetsko vijeće PMF-a s 54 glasa za, 3 glasa protiv i 3 suzdržana, na temelju Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova Stožera civilne zaštite RH (NN 121/21), a u skladu s preporukom Sveučilišta u Zagrebu, na sjednici održanoj 25. studenoga 2021., odlučilo je da će od 3. siječnja 2022. za ulazak u prostore PMF-a i studentima PMF-a biti potrebna EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući dokaz o testiranju, cijepljenju ili preboljenju kako su određeni Odlukom Stožera (dakako, ako Odluka Stožera i dalje bude na snazi u odnosu na radnike i druge osobe koje ulaze u prostor PMF-a).

Cilj je povećati sigurnost svih nas koji se nalazimo u prostorima PMF-a kako bismo nesmetano mogli nastaviti s održavanjem kontaktne nastave.

Planiramo organizirati Zoom sastanak sa studentima na ovu temu.

Više detalja objavit ćemo u narednim danima.

Prof. dr. sc. Mirko Planinić,
dekan PMF-a

 

Odluka o uvođenju COVID potvrde

Autor: Marijana Šurina

 

Na web stranicama pojedinog odsjeka možete pronaći upute kome se možete javiti ako ste oboljeli od COVID-19.