Natječaj za financiranje

 

što je natječaj za financiranje?

Studentski zbor PMF-a svake godine provodi Natječaj za financiranje studentskih programa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na koji studenti PMF-a Sveučilišta u Zagrebu mogu prijaviti svoj program ili projekt kako bi dobili financijska sredstva za njegovu provedbu.

Cilj natječaja je potaknuti studente na osmišljavanje, organizaciju i provedbu programa kojim mogu ostaviti svoj utisak u "stvarnome svijetu", a ne samo za ocjenu. Time se studenti upoznavaju s načinom prijave na natječaje te dobivaju vrijedno iskustvo u samostalnoj organizaciji i provedbi programa, što im uvelike može pomoći u budućim zanimanjima, a ujedno imaju priliku pridonijeti svojoj zajednici na PMF-u, lokalnoj sredini ili struci kojom će se jednoga dana baviti.

U tekstu natječaja navedene su kategorije unutar kojih se mogu prijaviti programi kao i stavke ili programi koje nije moguće financirati natječajem.

Nakon primanja svih prijava, svaki prijavljeni program ili projekt prolazi kroz sustav ocjenjivanja, a zatim se vrši raspodjela financijskih sredstava dobivenih za provedbu Natječaja. 


Repozitorij