O djelatniku

izv. prof. dr. sc. Sandra Hudina

Zvanje: izvanredni profesor
Funkcija:Pomoćnica za znanost, međunarodnu suradnju i provedbu bolonjskog procesa
Telefon:+385(0)1 4877 750
Telefon kućni:120
E-mail: E-mail
Zavod/služba: Zoologijski zavod

Nastava

prijediplomski

diplomski

integrirani prijediplomski i diplomski

doktorski

Životopis

Docentica sam na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF-a) Sveučilišta u Zagrebu. Područje mog istraživanja vezano je uz ekologiju invazivnih stranih vrsta, s fokusom na slatkovodne ekosustave i beskralješnjake. Bila sam suradnik i voditelj nekolicine znanstvenih i stručnih projekata, te nositelj i/ili suradnik na raznovrsnim nastavnim kolegijima u sklopu studijskih programa na Biološkom odsjeku i mentor završnih, diplomskih radova te radova studenata prijavljenih za Rektorovu nagradu. Tijekom karijere, bila sam dobitnica nekoliko nagrada uključujući nagradu BRDO Studentskog zbora PMF-a za najboljeg asistenta Biološkog odsjeka (2016. godine) i Priznanje Prirodoslovno-matematičkog fakulteta za postignute rezultate u znanstvenom i stručnom radu (2012. godine). Kroz cijelu karijeru kontinuirano se bavim popularizacijom znanosti i struke, te sam sudjelovala u provedbi brojnih edukativnih radionica i objavi edukativnih letaka, priručnika i knjiga za razne ciljne skupine.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Prikaži radove
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Profesionalni interesi i članstva

Hrvatsko ekološko društvo

Izabrani projekti

https://www.pmf.unizg.hr/biol/INStinCT

https://www.pmf.unizg.hr/biol/strive