Broj posjeta:
2019

Karijerni centar PMF-a

U sklopu ESF projekta "Provedba i unapređenje stručne prakse na PMF-u – ProSPer PMF", na PMF-u je od 1. srpnja 2020. godine s radom započeo Karijerni centar, čiji je cilj omogućiti studentima obavljanje stručne prakse i savjetovanje u vezi sa stručnom praksom te povezivanje studenata s firmama i institucijama kod kojih bi mogli steći radno iskustvo tijekom studiranja, ali i priliku za buduće stalno zaposlenje.

U sklopu Karijernog centra djeluju tri službe: Služba za suradnju s alumnima, Služba za karijerno savjetovanje i Služba za psihološko savjetovanje. Ured Karijernog centra nalazi se na adresi Horvatovac 102a, na Kemijskom odsjeku.

Više o aktivnostima Karijernog centra PMF-a saznajte na njihovoj mrežnoj stranici!


Obavijesti

Terenska nastava u sklopu projekta...

U sklopu projekta ProSPer PMF (Provedba i unapređenje stručne prakse na PMF-u – ProSPer PMF) studentima svih odsjeka PMF-a omogućeno je upisivanje kolegija Stručna praksa na kojem se studente upućuje u stvarne tvrtke u kojima mogu dobiti uvid u posao koji ih potencijalno očekuje nakon završetka studija. Jedan od načina odrađivanja stručne prakse je i preko Terenske nastave. 

Terenska nastava u sklopu projekta ProSPer zamišljena je kao interdisciplinarna terenska nastava u kojoj će studenti svih odsjeka PMF-a međusobno surađivati, a vodit će ih nastavnici sa svih odsjeka PMF-a. Ideja terenske nastave je provesti elemente zamišljene studije utjecaja na okoliš za realistični zahvat, u kojoj će studenti svakog odsjeka doprinijeti svojim specifičnim znanjima i vještinama.

Terensko će se istraživanje u sklopu terenske nastave odvijati u dva zasebna termina. Prvi je termin od 27. lipnja do 1. srpnja, a drugi od 5. rujna do 9. rujna. Broj studenata koji se mogu prijaviti u svakom zasebnom terminu je ograničen i iznosi pet po odsjeku, ukupno 35 studenata. Studentima je osigurana prehrana, smještaj i prijevoz. Prijave za terensku nastavu će biti otvorene do popunjavanja kapaciteta. Terensko će se istraživanje odvijati u neposrednoj blizini Ekološke stanice Vrlika Biološkog odsjeka koja se nalazi između Dinare i akumulacije Peruća (https://www.pmf.unizg.hr/biol/ekoloska_stanica).

Autor: Iva Dasović

Dragi studenti,

projektom Provedba i unapređenje stručne prakse na PMF-u – ProSPer PMF predviđena je organizacija radionica koje će Vam pomoći u pripremi za traženje posla i za izazove na tržištu rada. Na ovoj poveznici možete pronaći popis radionica i prijaviti se na radionice koje će se održati 2022. godine.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na e-mail Ružici Branković Klun.

Vaš Karijerni centar PMF-a

[Napomena: Napravljene su manje promjene u rasporedu 16. veljače 2022.!]

 

Autor: Iva Dasović