Dragi studenti,
željeli bismo vas obavijestiti da su 07.07.2021. godine potpisani Ugovori za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava ,,Obnova infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom", FSEU.2021.MZO, za tri zgrade PMF-a na lokacijama Rooseveltov trg 6, Marulićev trg 20 i Marulićev trg 9a.
Premda je to divna vijest, ona sa sobom donosi i brojne nove izazove povezane s traženjem zamjenskih prostora, održavanjem nastave, organizacijom laboratorijskih djelatnosti i sl. 

Zbog nužnosti da se prije radova kompletno isele sve tri zgrade, planirano je da se nastava održava u prostorima Biološkog odsjeka do 23.12.2021., a od ljetnog semestra u novim prostorima, koje trenutačno intenzivno tražimo.
Nastavnici su informirani o gubitku praktikumskih termina u siječnju te će ju prilagoditi novonastalim uvjetima kako bi se svi ishodi kolegija mogli ostvariti.
Predavanja i seminari (koji se inače održavaju u prostorijama BO) će se u siječnju prema potrebi održavati online.

Zbog preseljenja planirano je da nastava krene:

 na 1. godini preddiplomskog studija biologija i molekularna biologija te integriranog studija kemije i biologije(smjer: nastavnički) 06. rujna (samo biološki kolegiji)

  na 1. godini diplomskih studija – 11. listopada

  na svim ostalim godinama studija – 4. listopada 

Novost je također da se sljedeće akademske godine planira održavanje nastave za prvu godinu diplomskih, preddiplomskih i integriranog studija i u terminu izvanrednih ispitnih rokova u studenom 2021. godine.

Kako se nalazimo u vrlo neizvjesnim vremenima (pandemija, preseljenje), molimo vas da redovito pratite web stranicu i društvene mreže BO, kao i svoje službene e-mail adrese preko kojih ćemo vas informirati o svim važnim datumima i eventualnim promjenama u planovima.

Ugodno ljeto svima želim i da se svi dobro odmoreni na jesen vratimo izazovima koji nas čekaju!

Sara Essert
pomoćnica pročelnice za nastavu

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti