Broj posjeta:
21596

Predstavljanje projekta VITCLIC na...

Od 25. do 29. lipnja 2018. u Novom Sadu održavala se radionica "Symposium on Advances on Meteorological application in Agriculture" koja je označavala završetak projekta "H2020 TWINNING – SERBIA FOR EXCELL".

Radionica je bila podijeljena u tri dijela: Obrazovanje, Istraživanja i Suradnja. U sklopu sekcije Istraživanja prikazani su rezultati nastali za vrijeme ovog projekta, kao i sličnih projekata u Europi. Istraživanja su se bavila različitim problemima vezanim za agrometeorologiju, od upotrebe digitalnih fotografija usjeva i prognoza vremena različith skala u analizi i prevenciji bolesti, interpolacije nedostupnih meteoroloških podataka, utjecaja CO2 na biljke... Također predstavljene su privatne tvrtke koje se bave agrometeorološkim istraživanjima  kao i projekti koji su još uvijek u tijeku, a u kojima sudjeluju predstavnici ove radionice.

I naš se Projekt predstavio plakatom, pa su sudionici iz različitih zemalja mogli dobiti na uvid informacije o projektu VITCLIC, kao i o prvim rezultatima dobivenih za vrijeme projekta.

 

 

Autor: Antun Marki
Popis obavijesti

Obavijesti

Repozitorij

Repozitorij je prazan