Oglasi za posao - tvrtke

Ako zapošljavate studente koji su završili ili upravo završavaju jedan od studija na Matematičkom odsjeku PMF-a i želite da vaš oglas bude objavljen na ovoj stranici, pošaljite mail na: snjezana.lubura.strunjak@math.hr

NAPOMENA: Sadržaj oglasa za posao i točnost objavljenih informacija isključiva su odgovornost tvrtke koja je autor oglasa i koja je oglas dostavila na objavu.


RIMAC AUTOMOBILI – Studentska praksa...

Kompanija Rimac Technology bavi se razvojem i proizvodnjom komponenti električnog pogona kao što su elektromotori, baterije, mjenjači i izmjenjivači. U kompaniji se također razvijaju rješenja autonomne vožnje, električnih kontrolnih jedinica te različita software rješenja. Naše komponente se nalaze u Rimac Neveri te joj omogućavaju obaranje različitih rekorda, kao na primjer serijski proizvedenog automobila s najbržom akceleracijom.  

Numeričke simulacije su ključan dio razvoja komponenti. Koristeći matematičko-fizikalne modele, optimizaciju, te superračunala omogućavamo virtualno testiranje, čime smanjujemo troškove te vrijeme potrebno za razvoj. U prezentaciji numeričkih simulacija unutar kompanije Rimac Techonogy, biti će predstavljena primjena fizikalno-matematičkih koncepata kao što su metode konačnih elemenata i volumena, te mnoge druge, na realnim problemima razvoja visokotehnoloških komponenti. Prezentaciju će održati Dr. Ivan Krajinović, po struci fizičar, a trenutno na poziciji voditelja Odjela za numeričke simulacije.

Ovoga ljeta i jeseni, Odjel za numeričke simulacije otvara mogućnost studentske prakse, te upoznavanje s primjenom numeričkih metoda u razvoju nove generacije komponenti električnog pogona.

 

Pošalji svoj CV i prijavi se na email adresi: ivan.krajinovic@rimac-technology.com

Točan termin prakse dogovara se individualno sukladno mogućnostima.

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti