Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Uputa za uvođenje COVID potvrde za studente

Poštovani i dragi studenti, u prilogu ove obavijesti nalazi se uputa za provedbu i primjenu Odluke Fakultetskog vijeća prema kojoj će za ulazak i boravak u prostorima PMF-a EU digitalna COVID potvrda ili drugi odgovarajući dokaz o testiranju, cijepljenju ili preboljenju (sve vezano uz bolest COVID-19) od 3. siječnja 2022. biti potreban i studentima. Unaprijed zahvaljujemo na suradnji. S poštovanjem, prof. dr. sc. Mirko Planinić, dekan PMF-a Uputa za uvođenje COVID potvrde za studente


UPIŠI MATEMATIKU


Pozicija front-end developera i UI dizajnera spoj je mnogih vještina i znanja, a ako želiš detaljnije ispitati što se iza nje skriva – tu je Ćakula s CROZ-ovim FE developerima Ucom i Tomićem u četvrtak 27. svibnja u 16.00 sati na platformi Zoom.

Prijave na ovogodišnji CROZ-ov Ljetni akcelerator, naš program ljetnih studentskih praksi, traju do 31. svibnja. No, iako se završetak prijava bliži, to ne znači da ne stigneš odabrati poziciju koja te zanima i prijaviti se. Ako te zanima razvoj front enda aplikacija, a uz to imaš osjećaj za to intuitivan dizajn korisničkog sučelja, pozicija front-end developera i UI dizajnera na našem Ljetnom akceleratoru prava je praksa za tebe.

Da je tomu tako uvjerit će te Uco i Tomić, CROZ-ovi frontendaši na Ćakuli s CROZ-ovim front-end developerima koja će se održati 27. svibnja u 16 sati na platformi Zoom. Ćakula s front-end developerima četvrta je po redu Ćakula s CROZ-ovcima, čiji je cilj pružiti studentima priliku da upoznaju ne samo CROZ i naše zaposlenike i studente, već da saznaju sve što ih zanima o modernim tehnologijama, industrijskim standardima, dobrim tehnološkim praksama i svemu što ih zanima o karijeri u IT-u iz prve ruke.

 

Više informacija možete pronaći na CROZ-ovom blogu.

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

17.
siječnja
12:00-14:00,
Predavaonica 201, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
18.
siječnja
18:15-20:15,
Zoom aplikacija

Broj posjeta:
840334